Finclub Fin Flexigel szirup 500 ml

Fekete ribizli ízű, hidrolizált kollagént tartalmazó szirup, vitaminokkal – az ízületek rugalmasságáért.

Leírás

Finclub Fin Flexigel szirup

Folyékony kollagén

Kiszerelés: 500 ml

A Finclub Fin Flexigel szirup fő összetevője a hidrolizált kollagén. A készítmény fekete ribizli koncentrátummal, B-vitaminnal és magnéziummal dúsított.

kollagén fontos építőeleme a kötőszöveteknek, így a porcoknak is. Az öregedéssel vagy fizikai megterhelés következtében csökken a kollagén mennyisége, ezért hasznos a közép és idős generáció képviselői, valamint a sportolók számára. Gondoskodik az inakról, az ízületekről (térd, csípő, kéz, hátgerinc).

A B1-vitamin elősegíti a normális energiametabolizmust, jótékonyan hat az idegrendszerre és a szívre.

B2-vitamin jó hatással van az idegrendszerre, a hasnyálmirigyre, a bőrre, szemre és a vörös vérsejtekre, elősegíti a vas metabolizmusát, védi a sejteket az oxidatív stressztől, csökkenti a fáradtságot.

A B5-vitamin elősegíti a normális energiametabolizmust, jó hatással van a mentális tevékenységre, csökkenti a fáradtságot.

A B6-vitamin segíti a fehérjék, a glükogén és a homocisztein metabolizmusát, jó hatással van a pszichikumra és az idegrendszerre, a vörös vérsejtek képződésére és az immunrendszerre.

magnézium jótékony hatással van az idegrendszer és az izomzat tevékenységére, csökkenti a fáradtságot, hozzájárul az elektrolit-háztartás egyensúlyának megőrzéséhez és a csontok és fogak egészségéhez.

A fekete ribizli elősegíti a vízkiválasztást, normalizálja a testsúlyt, üdítő hatása van.

Adagolás

Naponta 2 x 15 ml. Reggel és délben, ebéd előtt, folyadékkal vagy önállóan. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / 300 ml

10 g hidrolizált kollagén, 60 mg magnézium, 6 mg B5-vitamin, 1,4 mg B6-vitamin, 1,4 mg B2-vitamin, 1,1 mg B-vitamin

(31% hidrolizált kollagén, 19% glicerin édesítő, 14,9% fekete ribizli koncentrátum).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455