Fermentált Papaya koncentrátum 500 ml

A papaya gyümölcséből és a papaya magjából nyert katalizátor – noni hozzáadásával. Fogyasztása ajánlott az egyensúlyát vesztett gyomornak (túl sok gyomorsav), beleknek és a vitalitás fokozására.

Leírás

Fermentált Papaya koncentrátum 

Kiszerelés: 500 ml

Az erjesztett papaya hatóanyagai: Saccharomyces boulardii, papain, chymopapain, lizozim, lipáz.
A papaya közel száz enzimet hordoz magában. Ezek közül különösen gazdag papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás) és lipáz (zsírok bontása) enzimekben. A papaya C-vitaminban és karotinoidokban is szokatlanul gazdag. Az erjesztett papayában, az erjesztés folyamatával termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium. Megtáplálják a bélsejteket, aminek köszönhetően további emésztőenzimek aktiválódnak.

Az erjesztett papaya hatása

Az erjesztésnek köszönhető, hogy a Saccharomyces boulardii hasznos bélbaktérium sejtek felerősítik a papajában található enzimek emésztést elősegítő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és immunvédő hatását.

Az erjesztett papaya ital erősíti a gyomrot, javítja az emésztést, növeli a tápanyagok felszívódását.

Eredményes gyomortámogató, a gyomorégés, reflux, gyomorfekély és a gyomor elnehezedés érzése ellen. Természetes savlekötő.

Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, élősködőellenes, megtakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát.

A rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásait enyhíti.

Támogatja az immunrendszert és elősegíti az általános jó közérzetet.

Adagolás

Naponta 5-30 ml.

Összetétel

30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt és 1,5 ml noni gyümölcsitalt.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455