EzerJóFű Koriander + kivonat 50 ml

Koriander glicerines kivonata – nehézfémkivezetés, emésztés elősegítése, máj-epe-veseműködés serkentése.

Leírás

EzerJóFű Koriander+ kivonat 50 ml

Kiszerelés: 50 ml

Az EzerJóFű Koriander + kivonat koriander, chlorella alga és csipkebogyó glicerines kivonata, mely segíthet a méreganyagok megkötésében és kiválasztásában.

A koriander gyógy- és fűszernövényt régóta eredményesen használják nehézfémek és egyéb mérgező anyagok eltávolítására a szervezetből.

Kémiai vegyületei valóban kötődnek a nehézfémekhez, kilazítva őket a szövetekből, vérből és a szervekből. A növényben található kémiai vegyületekkel együtt a méreganyagok távoznak a szervezetből. Nagy mennyiségű szakirodalom sugallja azt, hogy a koriander a természet egyik legjobb kelátképző anyaga, különösen azoknak akik fokozott szintű higany mérgezésnek vannak kitéve mindennapjaik során. A higanymérgezésnek való kitettség gyakori probléma, a higanyos fogtömések vagy a ragadozó halak túlzott fogyasztása okozhatja. Sokan, akik higanymérgezésben szenvednek vallják, hogy a mérgezés hatásait csökkenteni lehet nagy mennyiségű, rendszeres és hosszabb időn át tartó koriander fogyasztással.

A koriander pozitív hatást gyakorol az emésztőrendszerre is. Segíti az emésztőenzimek és savak termelődését és stimulálja a belek perisztaltikáját.

Alkalmazása

3 x 10-20 csepp langyos teában, tiszta vízben vagy gyümölcslében feloldva, étkezések előtt fél órával.

Összetétel

Növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz, koriander, chlorella alga, csipkebogyó

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455