EzerJóFű Feketedió kivonat 50 ml

A feketedió kivonata segíthet epe- és májtisztító kúrákban, gyomor- és bélrendszeri betegségek, fertőzések, hasmenés, candida esetén. Külsőleg bőrbetegségek, pikkelysömör, ekcéma, herpesz kezelésére, ill. bőrparaziták kezelésében.

Leírás

EzerJóFű Feketedió kivonat

Kiszerelés: 50 ml

Feketedió glicerines kivonata. Alkoholmentes feketedió kivonat.

A feketedió kivonat kapható tinktúra formájában (alkoholos kivonat) is!

A feketedió kivonat antiszeptikus, parazitaölő, féregűző és fungicid hatású. Candidában szenvedőknek kimondottan ajánlott!

A feketediót évszázadok óta használják Európában különböző betegségek kezelésére. Tudományos kutatások során bebizonyosodott, hogy a feketedió összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a bőr és a nyálkahártya gyógyulását. Tisztítja a vért, és antiszeptikus tulajdonságokkal bír.

A feketedió kihajtja a bélférgeket és más parazitákat. Belsőleg és külsőleg alkalmazva kiváló candida gomba, bőrgomba, ekcéma, herpesz, szemölcsök és bőrparaziták ellen.

A feketedióból készült tinktúrát 1990-ben Németországban rákellenes szerként jegyezték be. Kismértékű koleszterinszint-csökkentő és vérnyomáscsökkentő hatása van. A zöld burkában talált festékanyag természetes jódot tartalmaz, ami fertőtlenítő, jótékony hatású a pajzsmirigyre. (Forrás:szimpatika.hu, herbacio.ezermester.hu)

Alkalmazása

Napi 3 x 20-40 csepp étkezés előtt fél órával.

Összetétel

Feketedió külső héj, növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455