EzerJóFű Cilantro kivonat 50 ml

Glicerines koriander kivonat

Leírás

EzerJóFű Cilantro kivonat

Kiszerelés: 50 ml

A koriander (Coriandrum sativum) az ernyősök családjába tartozik. Népies nevei: beléndfű, cigánypetrezselyem, koriandrom, zergefű, kínai fodrospetrezselyem.

Hatóanyagai: illóolaj (0,4-1%), melynek főkomponense a D-linalool (60-70%), alfa-pinén, limonén. Kumarinok, fehérjék, zsíros olajok, cukrok, C-vitamin.

Ősidők óta használt fűszernövény, melyet a Biblia és a kb. ötezer évvel ezelőtti “Ebers”-féle papirusztekercsek is megemlítenek. A Közel-Keletről származó, de manapság már hazánkban is termesztett koriander nemcsak közkedvelt fűszernövény, hanem igen sokrétű gyógynövény is.

A koriander rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint pl. A-, C- és K-vitamint, folsavat, káliumot, vasat, magnéziumot és kalciumot.

Elősegítheti a méregtelenítési folyamatokat (chlorella algával együtt még előnyösebb!) és az emésztést. Puffadásnál, nehéz ételek emésztéséhez kifejezetten ajánlott.

A korianderben található vegyületek hatással vannak a hisztamintermelődésre, ezért az allergiaellenes terápiák kiegészítője lehet, pl. szénanáthánál.

A fűszernövény magas B-vitamin tartalma nyugtatólag hathat az idegekre, alkalmazhatjuk a stressz káros hatásai ellen, szorongásos zavaroknál, alvásproblémák esetén is.

Kiegyensúlyozhatja a női hormonháztartást, jó hatással lehet az impotenciára.

Alkalmazás

Naponta 3×20-40 csepp, étkezések előtt fél órával.

Összetétel

Növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz, koriander.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455