Enterosgel 225 g

Enterosgel – a mérgező anyagokat megköti és eltávolítja a szervezetből, megbízhatóan pusztítja el az E-Coli baktériumokat és a bélfertőző kórokozókat.

Leírás

Enterosgel

Kiszerelés: 225 g

Az Enterosgel egy természetes, szilikon-alapú készítmény, amely megköti a méreganyagokat, a káros baktériumokat és vírusokat és 7 óra múlva távozik a szervezetből. Hatását klinikailag igazolták; az Enterosgel hatékonyan alkalmazható bélproblémák, élelmiszer-mérgezés, másnaposság, allergiák és más – a testet mérgező állapotok kezelésében.

Az Enterosgel felhasználási területei

– Méregtelenítés (nehézfémek, rádionuklidok és más káros anyagok testből történő eltávolítására).

– Allergia, ekcéma, bőrgyulladás, allergiás bőrproblémák (atópiás bőrgyulladás, seborrhoeás bőrgyulladás, akut és krónikus csalánkiütés), nem allergiás bőrproblémák, napégés és pattanás.

– Mérgezések, hasmenés és gyomor-, bélrendszeri problémák.

– Felgyorsítja az alkohol lebontását: eltávolítja az alkoholt és annak bomlástermékeit a szervezetből, anélkül, hogy az egészségre kedvező anyagokat befolyásolná. Nem elfedi az alkoholt és annak szagát, hanem ténylegesen eltávolítja azt a vérből, a béltraktusból és a leheletből. Vegyen be 3 evőkanál Enterosgel-t a buli után, majd másnap reggel. Ezzel megvédi szervezetét az alkohol káros hatásaitól, a másnaposságtól, a fejfájástól és a lelassult reakcióktól. Jelentősen csökken a májra és más szervekre ható terhelés is.

– Az antibiotikus kezelés megfelelő kiegészítése.

– Növeli a szervezet immunitását.

– Helyreállítja a bélnyálkahártya regeneráló képességét.

– Pusztítja a patogén mikroorganizmusokat a gyomor- és bélcsatornában és a nemi szervekben. Eltávolítja a mikroorganizmusok bomlástermékeit és élettevékenység termékeit. Megköti és elpusztítja a Candida gombákat, a rotavírusokat. Az Enterosgel megkötő és pusztító mechanizmusa nem veszi célba a bélrendszer szaprofita mikroflóráját (lactobacilus, bifidobaktériumok).

HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓ

Az Enterosgel a test méregtelenítésére szolgál; a gyomor- és béltraktuson áthaladva megköti a közép-molekuláris méreganyagokat, a patogén baktériumokat és allergéneket és eltávolítja azokat a testből. Az Enterosgel maga nem kötődik meg. Javítja a szervezet immunitását, enyhíti a különféle betegségek súlyosságát, különösképpen a fertőző hasmenését és más gyomor-, bélrendszeri rendellenességeket és allergiás állapotokat, felgyorsítja a sebek gyógyulását, megfelelő kiegészítése az antibiotikus kezelésnek és elősegíti az alkohol lebomlását.

Adagolás

Felnőtteknek 1 evőkanál napi 1-3 alkalommal.

5 év feletti gyermekeknek egy púpozott kávéskanál napi 1-3 alkalommal.

A termék 1-2 dl vízzel keverhető, vagy étkezés előtt 1,5-2 órával, vagy étkezés és gyógyszerelés után 2 órával, folyadékkal vehető be. A javasolt alkalmazási időtartam 7-14 nap. A napi adagot ne lépje túl. Nagyobb adag alkalmazását, vagy hosszabb kezelési időtartamot az orvossal kell megbeszélni. A termék kinyomásakor először egy kevés folyadék jelenik meg.

Összetétel

Polimetilsziloxán hidrogél 70%, tisztított víz 30 %

Mellékhatás: nem jeleztek.
Tárolás: Zárt tubusban 4-25 C fokon tárolja.
Óvja a fagyástól!
Felbontás után 30 napon belül használja fel.
Egyedi orvostechnikai eszköz

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455