Energy Visage víz 100 ml

A Energy Visage víz arclemosó tonik tisztítja, tonizálja és hatékonyan regenerálja a bőrt, hosszú időn át megőrzi üdeségét és életerejét. A damaszkuszi rózsa hidrolátumát tartalmazza, amely minden bőrtípusra alkalmazható. Táplálja a szempillákat.

Leírás

Energy Visage víz

Energy Visage Water

Kiszerelés: 100 ml

Az Energy Visage víz a damaszkuszi rózsa virágaiból nyert hidrolátumot tartalmaz. A növényi alapanyag gőzdesztillációjával két tisztán természetes, kiváló bőrápoló termék keletkezik. Az egyik az esszenciális olaj, a másik pedig a hidrolátum. A hidrolátumnak ugyanolyan hatásai vannak, mint az esszenciális olajnak, ám ezeket sokkal gyengédebben fejti ki. A hidrolátumok a legértékesebb bőrtisztító és tonizáló arclemosók.

PODHÁJSKA TERMÁLVIZE ÉS ESSZENCIA

A természet által felmelegített, a Föld energiájával telített, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag termálvíz jelenti Podhájska fő kincsét.

A készítményben aromaterápiás mennyiségben jelen levő damaszkuszi rózsa és geránium erősítik az Energy Visage Water hatékonyságát. Segítik a bőr hidratálását, nyugtatását és felfrissítését.

Az Energy Visage víz használata

Permetezze az Energy Visage Water-t az Energy Visage Oil segítségével előzetesen megtisztított arcbőrére, majd törölje át arcát vattakoronggal. A bőr intenzív regenerálása és tonizálása céljából permetezze a készítményt még egyszer az arcára, és hagyja beszívódni a készítményt.

Használatát az Energy Visage Oil természetes arctisztítóval és a Renove arckrémekkel együtt ajánljuk.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455