Energy Vironal 30 ml

Az Energy Vironal kiválóan alkalmazható légzési nehézségek, nátha, influenza, garat- és arcüreggyulladás, láz, köhögés, asztma, allergia, torokfájás, baktérium, vírus vagy gomba okozta fertőző betegségek fellépésekor ill. vékonybél és a vastagbél gyulladása, gyomor- és nyombélfekély, székrekedés, Crohn betegség esetén is.

Leírás

Energy Vironal

Kiszerelés: 30 ml

Az erős méregtelenítő, antioxidáns és regeneráló hatású növényi összetevőket nem csupán betegségmegelőzésre lehet felhasználni. Kiválóan alkalmazhatók légzési nehézségek, nátha, influenza, garat- és arcüreggyulladás, láz, köhögés, asztma, allergia, torokfájás, baktérium, vírus vagy gomba okozta fertőző betegségek fellépésekor. Előnyös hatásúak lehetnek az emésztőrendszer különféle gyulladásai, a vékonybél és a vastagbél gyulladása, gyomor- és nyombélfekély, székrekedés, Crohn betegség, valamint száraz, rugalmatlan bőr és szemszárazság esetén. Támogatja a lép és a gyomor, az immunrendszer és a nyirokrendszer működését. Antibiotikum-kezeléssel egy időben is szedhető.

Az Energy Vironal kiemelt hatásterületei: tüdő, légúti megbetegedések, vastagbél, vékonybél.

Komplex gyógynövény-koncentrátum 16-féle gyógynövényből. A Vironal cseppeket a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztették ki. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot vagy színezéket, nincs benne alkohol, sem cukor, ezért cukorbetegek is használhatják.

Az Energy Vironal elsősorban a tüdő, a vastagbél, a lép, a hármas melegítő energetikai pályáját, valamint a vékonybél összekötőjét harmonizálja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek e pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek.

Adagolás

Naponta 1-3×1-9 cseppet csepegtessünk egy evőkanál vízbe, fél órával étkezés előtt vagy után. Megelőzésre naponta 1-3 csepp ajánlott.
Folyamatosan csak 3 hétig alkalmazza a készítményt, majd 3 hét használat után tartson 1 hetes szünetet. Szükség esetén ismételje meg a 3 hetes kúrát. Alkalmazása előnyösen kiegészíthető az Droserin krémmel.

Összetétel

Őszi vérfű
Hársfavirág
Északi kakukkfű
Igazi édesgyökér
Benedekfű
Orvosi tisztesfű
Kerti torma
Örménygyökér (örvénygyökér)
Vízi torma
Kininfű (kínakéreg)
Nagy sarkantyúka
Keskenylevelű ökörfarkkóró
Sédkender
Mirha
Malagétabors
Grépfruit
Illóolajok: ánizs, kardamom, mirha, eukaliptusz, kömény, vetiver, fahéj, grépfrút, niauli, kámfor, guajakfa, kerti izsóp, kajeput
Ásványi anyagokból származó bioinformációk: jáspis és az antimonit rezgései

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455