Energy Spirulina Barley tabletta 200 db

Az Energy Spirulina Barley tabletta kiemelt hatásterületei: belek, méregtelenítés, túlsúly, immunrendszer, vércukorszint, vér, bőr, nyálkahártyák, energia-háztartás.

Leírás

Energy Spirulina Barley tabletta

Kiszerelés: 200 db

A Spirulina Barley kiválóan alkalmas a szervezet kíméletes méregtelenítésére, tisztítására és a természetes tápanyagok bevitelére. Tisztítja a vért, a májat, a vesét, illetve megújítja a belső környezet egyensúlyát.

Mivel a Spirulina Barley előmozdítja a vércukorszint normalizálását, cukorbetegeknek különösen ajánlott a szedése. Hatékonyabbá teszi az immunrendszer működését. Szabályozza az immunválaszt, csillapítja az allegiás tüneteket (allergiás bőrkiütéseknél is), használata autoimmun betegségek kiegészítő kezelésében különösen előnyös. Javítja a vérképet, támogatja a vörös- és fehérvérsejt-termelést, a szövetek oxigénellátását, kiválóan alkalmazható vashiányos vérszegénység esetén. Alkalmas a sérült bőr és nyálkahártyák regenerálására, felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát. Daganatok megelőzésében és kiegészítő terápiájában ugyancsak szerepe lehet. A pajzsmirigy működését ösztönzi. Csökkenti a koleszterin- és a vérzsírszintet, gátolja a vérrögök képződését, hozzájárul a trombózis, az infarktus és a szélütés (sztrók) megelőzéséhez. Javítja a keringést, vérnyomásproblémáknál kiegészítő szer lehet. Fáradság esetén élénkít, energiát ad és javítja a kondíciót.
Jódra érzékeny, illetve pajzsmirigygyulladásban (thyreoiditis) vagy pajzsmirigy-túlműködésben (hyperthyreosis) szenvedő személyek a készítmény szedését beszéljék meg a kezelőorvosukkal!

A spirulina rendkívül gazdag növényi fehérjében, béta-karotinban, vasban, B12-vitaminban és gamma-linolénsavban, mely kíméli a szervezetet és hozzájárul a PGE1 prosztaglandinok, vagyis a szervezet számára nélkülözhetetlen, hormonjellegű anyagok megfelelő mennyiségű termelődéséhez. Ezek csökkentik a vérnyomást, a vérrögök kialakulásának veszélyét, a koleszterinszintet, továbbá ösztönzik az immunrendszert és szabályozzák az agy működését. Emellett jótékonyan hat az atópiás ekcémára, valamennyi autoimmun betegségre, valamint harmonizálja a hormonrendszert és az idegrendszert.

Adagolás

Naponta 1-3×2 tabletta. A tablettákat folyadékkal vagy nélküle is bevehetjük, akár szét is rághatjuk. A Spirulina Barley-t hosszabb ideig érdemes szedni.

A regeneráló kúra időtartalma legalább 3 hónap.

Összetétel

Édesvízi spirulina alga 246 mg

Zöldárpa 246 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455