Energy Sacha Inchi Inka mogyoróolaj 100 ml

Az Energy Sacha Inchi Inka mogyoróolaj omega-3 zsírsav aránya legalább 48% – 13-szor magasabb, mint a lazacban. 

Leírás

Energy Sacha Inchi Inka mogyoróolaj

Kiszerelés: 100 ml

Az inka mogyoró (Sacha Inchi) a perui, dél- és közép-amazóniai táj egyik legeredetibb növénye. Kúszó, részben fás növény, amelynek termései csillagformába rendeződnek. Minden egyes részében találunk egy magot, amely a rendkívül fontos, nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavak gazdag forrása. A telítetlen zsírsavak hiánya napjainkban általános jelenség. Ez elsősorban a megváltozott táplálkozási szokásainkkal, valamint az élőhelyünk földrajzi elhelyezkedésével függ össze.

Az inka mogyoróból (Sacha Inchi) sajtolt olaj telítetlen zsírsav tartalma akár a 90%-ot is elérheti. A zsírsavak ideális arányban vannak jelen benne, szervezetünk pedig kivételesen magas mértékben, akár 96%-ban is képes hasznosítani őket. Az omega-3 zsírsav aránya ebben az olajban legalább 48%, ami 13-szor magasabb (!), mint pl. a lazacban. Az inka mogyoróból származó olaj az említett zsírsavakon kívül nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, jódot, A- és B-vitaminokat.

Bármilyen életkorban kiválóan alkalmazható – a legkisebbektől az legidősebbekig. Jótékony hatásait az állapotos nők is nagyra értékelik. Kellemes mogyoró ízének köszönhetően önmagában is fogyasztható, ugyanakkor bármilyen hideg ételnek remek ízesítője lehet.

Az Energy Sacha Inchi Inka mogyoróolaj alkalmazása

– hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez
– gyulladáscsökkentő
– támogatja az autoimmun betegségek gyógyulását
– segíti az agy megfelelő tápanyagellátását (demencia, depresszió, stressz, fáradtság, idegi és szellemi kimerültség, ingerlékenység és álmatlanság esetén)
– javítja a központi idegrendszer működését, jótékonyan hat Alzheimer-kórban és migrénben
– segíti a tápanyagok bejutását a vérbe
– hozzájárul a megfelelő veseműködéshez és a szervezet jó víz-háztartásához
– megelőzi a székrekedést
– erősíti az immunrendszert különböző daganatos megbetegedésekben
– gátolja az ekcéma, a sömör és a rüh kialakulását, segíti gyógyulásukat
– lassítja az öregedést

Az Energy Sacha Inchi Inka mogyoróolaj kiegyenlíti szervezetünk energiaszintjét. Az élettani folyamatok harmonizálásával segíti testünk stabil működését, jobb eredményeket ad fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt, és növelheti a teljesítményünket is.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455