Energy Ruticelit krém 50 ml

Az Energy Ruticelit krém ajánlható érgyulladás, aranyér, visszér, trombózis, elégtelen perifériás vérellátás, hajszálérgyengeség az arcon vagy a testen, vérömleny, lábszárfekély, felfekvés, zúzódás, csonttörés esetén.

Leírás

Energy Ruticelit krém

Kiszerelés: 50 ml

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum.
Az Energy Ruticelit krém kiemelt hatásterületei: szív, erek, vérellátás, immunrendszer, ultraibolya (UV) sugárzás, stressz.

Az Energy Ruticelit krém használata az érrendszer megbetegedéseiben ajánlott, mint pl. érgyulladás, lábszárfekély környékének kezelése, aranyér, felfekvés, elégtelen perifériás vérellátás, trombózis, valamint a végtagok amputációját követően.

Ezenkívül zúzódások és törések után regenerálja a bőrt és a szöveteket, segít az apró hajszálerek törékenysége (hajszálérgyengeség) esetén, az arcon és a testen egyaránt.

Enyhíti a túlzott napozás (napégés) következményeit, valamint felgyorsítja a regenerációt napozás vagy szoláriumozás után.

Megfelelően kiegészíti a bőr rákos megbetegedéseinek kezelését, illetve elősegíti a sugárkezelést követő regenerációt.

Alkalmazható a bőr és az idegek gyulladásai, nehezen gyógyuló sebek és fekélyek, akne, valamint allergiák és migrén esetén. Hasznos lehet még lelki feszültség, stressz, cukorbetegség, lépproblémák, szívbetegségek kiegészítő kezelésére, elégtelen vérkeringés esetén, valamint a hosszú állástól kimerült végtagok felfrissítésére, a lábszár megterhelésekor és az elnehezedett, fáradt lábak kezelésére.

Külső alkalmazása során a vastagbél, a máj, a vese, a csontvelő energetikai zónáira, valamint az anyagcserére és az ellenálló-képességre van hatással.

Használata a sportban: Edzés vagy verseny előtt kenjük fel az Energy Ruticelit krémet izomzatunk azon részére, amelyet leginkább megterhelünk. A növényi és ásványi anyagok biztosítják izmaink jobb vér- és oxigénellátását, elősegítik táplálásukat és növekedésüket. Felgyorsítja a húgysav és más anyagcseretermékek eltávolítását, ill. az izmok átmelegedését, így megelőzhetjük túlterhelésüket.

Használata az Energy Korolen, King Kong és Stimaral készítményeivel kombinálva ajánlott.

Alkalmazása

A krémet nagyon vékony rétegben, legfeljebb naponta 3x alkalmazzuk. Lehetséges továbbá a szervek, vagy azok reflexzónái, energetikai pályái feletti alkalmazása. A vérképzés elősegítésére és az ellenállóképesség fokozására a bordák egész területét, tehát a mellkast és a hátat is kenjük be.

Összetétel

Gyógynövény kivonatok: nyúlszapuka, mezei zsurló, fekete nadálytő, japánakác, kecskeruta, fekete ribiszke, vérfű, hajdina, páfrányfenyő (ginkgo), virginiai varázsmogyoró, vadgesztenye, hegyi árnika, orbáncfű, körömvirág, somkóró.
Podhájskai hőforrásból származó termálvíz
Perui balzsam (balsamum peruvianum)
Növényi olajok
Liposzómák
Energinek
Retinol (A-vitamin)
Bioaktív anyagok
Illóolajok: levendula, fenyő, mandarin, teafa, cickafark
Kálium-humát
Gyanták: mirha, tömjén, sárkánycserje kivonatok

Ásványok: fluorit, antimonit, malachit, purpurit, galenit, adamin, kobaltokalcit, kalkopirit és kianit ásványok bioinformációi

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455