Energy Revitae kapszula 90 db

Az Energy Revitae kapszula kiváló antioxidáns, segít megszüntetni az öregedéssel együtt járó, leggyakoribb panaszokat és tüneteket

Leírás

Energy Revitae kapszula

Kiszerelés: 90 db

Az Energy Revitae kapszula kínai ördögcérna (Lycium chinensis), kudzu (Pueraria lobata), páfrányfenyő (Ginkgo biloba), ginszeng (Panax ginseng), homoktövis (Hyppophae rhamnoides), körömvirág, Chlorella alga, tökmagolaj, valamint B-vitaminok és C-vitamin egyedülálló kombinációját tartalmazó, bioinformációs készítmény.

Az Energy Revitae kapszulában lévő flavonoidok és a páfrányfenyő-kivonat eltávolítják a szervezetből a szabad gyököket, illetve jótékonyan hatnak az érrendszerre és a nyálkahártyákra. A kudzu fokozza a szervezetben a melatonin és a szerotonin termelését, ezzel javítja a kedélyállapotot, megkönnyíti az elalvást, és nyugodtabbá teszi az alvást. Valamennyi hatóanyag – beleértve a tökmagolajban levő cinket is – az anyagcsere-folyamatokat javítva előmozdítja a szövetek regenerációját, és életerőt, optimizmust ad. A készítmény összetevői támogatják a gyomor és a belső elválasztású mirigyek működését. Kiválóan alkalmazható derék- és térdgyengeség, hányinger, fejfájás, elégtelen látás és köhögés esetén is.

Adagolás

Naponta 2-3×1 kapszula, lehetőleg étkezés után.

Összetétel

Kínai ördögcérna 80 mg
Kudzu 50 mg
Homoktövis 25 mg
Körömvirág 13,5 mg
Tökmagolaj 10 mg

Chlorella alga 10 mg
Panax ginseng 10 mg
Ginkgo biloba 8 mg
C-vitamin 3 mg
B6-vitamin 1 mg
B9-vitamin 0,2 mg
B12-vitamin 0,1 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455