Energy Raw Ambrosia 100 g

A méhkenyér megnövekedett szellemi, lelki vagy fizikai terhelés, lábadozás alatt és műtétek után, étvágytalanság, prosztatatúltengés, májméregtelenítés, krónikus fáradtság szindróma, meddőség, csökkent szexuális aktivitás esetén ajánlott.

Leírás

Energy Raw Ambrosia

Kiszerelés: 100 g

Méhkenyér por

Európa legértékesebb ökoszisztémája: Litvánia végtelen nyírfaligetei és hullámzó mezői. A rendkívüli szakértelemmel gondozott helyi méhpopuláció a méhkenyérnek, „az istenek eledelének” nevezett legértékesebb állati termék forrása.

A méhkenyér különleges baktériumok és enzimek által biológiailag megerjesztett kaptárméz. Jótékony hatású természetes anyagokban gazdag, csúcsminőségű apiterápiás termék.

Az Energy Raw Ambrosia por felhasználási területei

– megnövekedett szellemi, lelki vagy fizikai terhelés esetén ajánlott

– erővel tölti fel a szervezetet lábadozáskor és műtétek után

– hasznos étvágytalanságban és súlyvesztésben

– jótékonyan hat a gyermekek testi és szellemi fejlődésére

– előnyösen befolyásolja a hormonrendszert, változókorban kifejezetten javasolt

– segíti a méhnyálkahártya működését – ez főleg a változókor előtt fontos

– életerőt és energiát ad » jól alkalmazható prosztatatúltengésben

– hozzájárul a máj méregtelenítéséhez, és segít nyújt krónikus fáradtság szindrómában

– hasznos potenciazavar, meddőség, csökkent szexuális aktivitás esetén

– ideális sportolóknak, mert erősíti az állóképességet

– növeli a szellemi és lelki teljesítőképességet

Az ambrózia jótékonyan hat a hormonrendszerre, ezért leghatékonyabb a Föld elem időszakában. Mindig is „az istenek eledelének” tartottuk, Isten pedig a biblia szerint a saját képére teremtett minket. Az ateisták számára pedig itt egy hasonlat: az ambrózia ősidőktől fogva létezésünk alapja – és a Föld, tehát a bennünk levő ősi szubsztancia kiegészítése.

A méhtermékeket emberemlékezet óta alkalmazzák a különböző gyógyító eljárások során. Használatuk kezdetei egészen az ókori Egyiptomig nyúlnak vissza. A mézzel, virágporral, méhpempővel vagy propolisszal végzett apiterápia napjainkban rendkívül hatékony kiegészítő gyógymód. A legértékesebbnek tartott méhtermék az ambrózia (más néven: méhkenyér). Rendkívül értékes, hatékony, és nincsenek ismert allergén hatásai. A szorgos méhek összegyűjtik a fehérjékben, ásványi anyagokban, vitaminokban és főleg nélkülözhetetlen aktív enzimekben gazdag nyersanyagot, azaz a virágport. A méhek a virágport – az enzimekkel, hasznos baktériumokkal és erjesztőgombákkal együtt – „beledöngölik” a kaptár kereteibe, ahol az említett anyagok megbontják a virágpor szerkezetét, és beindítják a fermentációs változásokat. Ennek köszönhetően jön létre az ambrózia, amelynek biológiai értéke sokkalta nagyobb, mint a hétköznapi virágporé.

Alkalmazása

Naponta 1-2 kávéskanál.

Összetétel

100% ambrosia (fermentált virágpor)

Figyelem!

A virágporokra allergiás személyek, valamint 3 év alatti gyerekek ne fogyasszák!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455