energy-raw-ambrosia-mehkenyer-por-100-g

Energy Raw Ambrosia 100 g

Energy Raw Ambrosia por használata: megnövekedett szellemi, lelki vagy fizikai terhelés, lábadozás alatt és műtétek után, étvágytalanság, gyors súlyvesztés és fejlődési (testi-szellemi) zavarok esetén.

 

Prosztatatúltengésben, a máj méregtelenítésében, krónikus fáradtság szindrómában, meddőségben, impotencia és csökkent szexuális aktivitás esetén szintén ajánlott.

Termékleírás

Energy Raw Ambrosia

Kiszerelés: 100 g

Méhkenyér por

Európa legértékesebb ökoszisztémája: Litvánia végtelen nyírfaligetei és hullámzó mezői. A rendkívüli szakértelemmel gondozott helyi méhpopuláció a méhkenyérnek, „az istenek eledelének” nevezett legértékesebb állati termék forrása.
A méhkenyér különleges baktériumok és enzimek által biológiailag megerjesztett kaptárméz. Jótékony hatású természetes anyagokban gazdag, csúcsminőségű apiterápiás termék.

Az Energy Raw Ambrosia por felhasználási területei

– megnövekedett szellemi, lelki vagy fizikai terhelés esetén ajánlott
– erővel tölti fel a szervezetet lábadozáskor és műtétek után
– hasznos étvágytalanságban és súlyvesztésben
– jótékonyan hat a gyermekek testi és szellemi fejlődésére
– előnyösen befolyásolja a hormonrendszert, változókorban kifejezetten javasolt
– segíti a méhnyálkahártya működését – ez főleg a változókor előtt fontos
– életerőt és energiát ad » jól alkalmazható prosztatatúltengésben
– hozzájárul a máj méregtelenítéséhez, és segít nyújt krónikus fáradtság szindrómában
– hasznos potenciazavar, meddőség, csökkent szexuális aktivitás esetén
– ideális sportolóknak, mert erősíti az állóképességet
– növeli a szellemi és lelki teljesítőképességet
 Az ambrózia jótékonyan hat a hormonrendszerre, ezért leghatékonyabb a Föld elem időszakában. Mindig is „az istenek eledelének” tartottuk, Isten pedig a biblia szerint a saját képére teremtett minket. Az ateisták számára pedig itt egy hasonlat: az ambrózia ősidőktől fogva létezésünk alapja – és a Föld, tehát a bennünk levő ősi szubsztancia kiegészítése.
A méhtermékeket emberemlékezet óta alkalmazzák a különböző gyógyító eljárások során. Használatuk kezdetei egészen az ókori Egyiptomig nyúlnak vissza. A mézzel, virágporral, méhpempővel vagy propolisszal végzett apiterápia napjainkban rendkívül hatékony kiegészítő gyógymód. A legértékesebbnek tartott méhtermék az ambrózia (más néven: méhkenyér). Rendkívül értékes, hatékony, és nincsenek ismert allergén hatásai. A szorgos méhek összegyűjtik a fehérjékben, ásványi anyagokban, vitaminokban és főleg nélkülözhetetlen aktív enzimekben gazdag nyersanyagot, azaz a virágport. A méhek a virágport – az enzimekkel, hasznos baktériumokkal és erjesztőgombákkal együtt – „beledöngölik” a kaptár kereteibe, ahol az említett anyagok megbontják a virágpor szerkezetét, és beindítják a fermentációs változásokat. Ennek köszönhetően jön létre az ambrózia, amelynek biológiai értéke sokkalta nagyobb, mint a hétköznapi virágporé.
Alkalmazása
Naponta 1-2 kávéskanál.
Összetétel
100% ambrosia (fermentált virágpor)
Figyelem!
A virágporokra allergiás személyek, valamint 3 év alatti gyerekek ne fogyasszák!
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455