Energy Protektin deo 35 g

Energy Protektin deo

ÚJDONSÁG!

Leírás

Energy Protektin deo

Kiszerelés: 35 g

Az izzadás egy természetes folyamat, ezzel nemcsak hűti a szervezet magát, hanem méregtelenít is, nélküle nem működne jól a só- és vízháztartásunk sem. Az izzadtság a meleg, a stressz és a fizikai megerőltetés hatására termelődik a verejtékmirigyekben, mindenkinek egyéni a mennyisége.

Miért fontos a természetes dezodor használata?

Az izzadással szervezetünk egyfajta méregtelenítést is végez.

A legtöbb izzadásgátló működési elve, hogy eltömíti a pórusokat. Az már megint egy érdekes kérdés, hogy ehhez milyen anyagokat használnak. Sajnos kemikáliák sokaságát, köztük a veszélyes alumínium származékokat is! (Alumíniumot egyébként testápolók és egyéb kozmetikai készítmények is tartalmaznak, ezért érdemes végigolvasni mindig az összetételüket!) Mivel meggátolják a verejték távozását az még mindig a véráramban fog cirkulálni a toxinokkal együtt. A verejtékmirigyeink ezáltal be is gyulladhatnak, amely még műtéthez is vezethet. Másrészt ezen anyagok eltávolításának útvonala még mindig kérdéses marad, további terhelést jelentve a szervezetünknek.

Ezért teljesen egyedülálló a Energy Protektin deo, amely kettős hatással bír.
Egész napon át kellemes komfortérzetet biztosít, melyet a Protektinből származó kivonat (19 gyógynövény és 5 illóolaj) méregtelenítő hatása egészít ki.

Az Energy Protektin deo

– lágy, semleges illatú
– 100 %-ban természetes
– környezetbarát csomagolásban kerül a forgalomba.

Összetétel

Gyógynövény kivonatok (közönséges gyújtoványfű, vérehulló fecskefű, nyúlszapuka, mezei zsurló, tejoltó galaj, háromszínű árvácska, fekete nadálytő, közönséges bojtorján, orvosi kálmos, varázsmogyoró, nehézszagú gólyaorr, orvosi füstike, közönséges pagodafa, bajkáli csucsóka, orvosi kecskeruta, százszorszép, igazi édesgyökér, csarab, mandzsu arália), illóolajok (geránium, niaouli, levendula, keserű narancs és cistus).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455