Energy Probiosan kapszula 90 db

Alkalmazható az emésztés javítására, a bélgyulladás, a székrekedés és hasmenés megelőzésére és enyhítésére, a bélben felhalmozódott salak- és méreganyagok eltávolítására, Candida gomba fertőzés esetén.

Leírás

Energy Probiosan kapszula

Kiszerelés: 90 db

Édesvízi Chlorella algát, valamint a hasznos bélflóra fenntartásához és regenerálásához szükséges, „barátságos” bélbaktériumokat és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal.

Az Energy Probiosan kapszula elsősorban a vastagbél, a vékonybél, a húgyhólyag, a máj és az epehólyag energetikai pályáját harmonizálja.

A készítmény jótékonyan hat elsősorban az emésztésre, valamint elősegíti a bélmikroflóra regenerálódását antibiotikumokkal és szteroidokkal való kezelés után, vagy akár fogamzásgátló tabletta használatát követően. Jó hatású bélgyulladásban, hasmenéses és székrekedéses állapotokban, korlátozza a patogén baktériumok szaporodását. Erős méregtelenítő hatású. Hatékony különböző allergiák és fáradtság esetén is.
Kiválóan alkalmazható a bélműködés javítására, a jótékony hatású, „barátságos” bélbaktériumok szaporodásának ösztönzésére, a bélben levő méreganyagok felszívódásának gátlására, a normális bélmozgás (perisztaltika) fenntartására.
A készítmény alkalmazását elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szokottnál több fehérjét (aminosavat) fogyasztanak, különösen bizonyos diéták vagy sok, cukor- tartalmú étel fogyasztása idején. Javasolt továbbá a még növekedésben levő gyermekeknek, kemény fizikai munkát végző felnőtteknek, vegetáriánusoknak, és antibiotikumos kezelés alatt vagy után (főleg akkor, ha a kezelés gyakran ismétlő- dik vagy hosszan tart). Hasznos még akkor, ha a környezetből az átlagosnál több méreganyag jut be a szervezetbe.

A Probiosan kapszula összetétele

Probiotikus komplexum

Kapszulánként fél milliárd Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium 1:1 arányban. Ez az adag támogatja a bélrendszer hatékony működését, a tápanyagok megfelelő arányú felszívódását a bélben, és elősegíti a rendszeres székletet.

Chlorella pyrenoidosa

A zöld színű, édesvízi alga, mely jórészt alfa-linolensavakból tevődik össze, elemei az omega-3 zsírsavak, melyek gyulladásgátló hatása pl. a gyulladásos-reumatikus betegségeknél jól kihasználható. Számos tanulmány egyértelműen tanúsítja, hogy immunstimuláló és sebgyógyító hatással rendelkezik. Az alga eredményesen alkalmazható az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a bőrbetegségek, a cukorbetegség és a bélbántalmak kiegészítő kezelésében.
Az egyik legértékesebb anyag, amit tartalmaz: a Chlorella növekedési factor (Chlorella Growth Factor), mely a rosszindulatú daganatok növekedésének lassításában is szerepet játszhat.
A sporopollein a karotinhoz hasonló tartalomanyag, amely kizárólag a Chlorella pyrenoidosában fordul elő, a káros anyagokat irreverzibilisen megköti, ezért szintén nagy jelentőséggel bír a természetes méregtelenítésben.

Inulin

Prebiotikus tulajdonságokkal rendelkező, emészthetetlen, vízben oldódó rostanyag, amely kedvezően befolyásolja a bél baktériumflóráját. Segítségével megelőzhető többek között a fertőzéses hasmenés és támogatja szervezetünk ellenálló képességét a veszélyes fertőzésekkel szemben. Pozitívan befolyásolja a cukor metabolizmusát, jótékonyan hat a cukorbetegek szervezetére. Védi testünk bélrendszerét a gyulladásos megbetegedésekkel szemben is.

Adagolás

Naponta 1-3×1 kapszula, étkezés után.

Összetétel

Chlorella pyrenoidosa 250 mg

Inulin 40 mg

Probiotikus komplexum 10 mg

(Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium 1:1 arányban)

 

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455