Energy Mycohepar kapszula 90 db

Máj- és epeproblémákban szenvedőknek ajánlott.

 

Leírás

Energy Mycohepar kapszula

Kiszerelés: 90 db

Az Enegy Mycohepar kapszula hatóanyagai hozzájárulhatnak a máj és az epehólyag meridiánjának megerősítéséhez.

A készítmény segít harmonizálni a szóban forgó szervek és a hozzájuk kapcsolódó szövetek anyagában jelentkező problémákat, miközben táplálja és megerősíti a máj, valamint az epehólyag szöveteit.

A Mycohepar a HKO szerint a Fa elemhez tartozó készítmény. Jótékonyan hathat a máj és az epehólyag, valamint a velük összefüggő szövetek, pl. az ínszalagok energetikai pályájára.

Közönséges süngomba

Remekül alkalmazható emésztési panaszok kezelésére, a Helicobacter pylori által okozott fertőzéseket is beleértve. Csökkentheti a vércukorszintet, jótékonyan hathat idegi eredetű panaszok esetén, sőt Alzheimer-kórban is segítséget nyújthat. Támogathatja a máj, az epehólyag, a nyelőcső, a vastagbél és a méhnyak daganatos megbetegedéseinek kiegészítő gyógykezelését. A HKO szerint kiegészíti a lép csíjét, és átjárhatóvá teszi a májat.

Késői laskagomba

A késői laskagomba az egyetlen laskagombafaj, amely különleges hatással van a májműködésre. Az egyike azon gombafajtáknak, amely képes elpusztítani a parazitákat. Csökkentheti a koleszterinszintet. Segíthet az érelmeszesedés okozta betegségek kialakulásának megelőzésében. Segítséget nyújt fizikai és lelki kimerültség, valamint dermatitis esetén. A HKO szerint oldja a görcsöket és megerősíti a lépműködést. Semlegesíti a túlzott nedvességet és a Szél hűvös energiáit, pótolja a csít.

Gyermekláncfű gyökér

Jótékonyan hat a máj és az epehólyag működésére. A HKO szerint az átjárhatóságot biztosító képessége egészen rendkívüli.

Mezei macskagyökér

Nyugtató hatású gyógynövény.

Adagolás

Naponta 3 x 1 kapszula. Három hét használat után tartson egy hét szünetet! A készítmény alkalmazásának ideje alatt ajánlott növelni a napi bevitt folyadék mennyiségét. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455