Energy Lapacho tea 105 g

Az Energy Lapacho teát az indiánok különböző belső és külső gyulladások esetén fogyasztották előszeretettel. Antibiotikum jellegű hatásainak köszönhetően felveszi a harcot a baktériumokkal és a gombákkal szemben.

Leírás

Energy Lapacho tea

Kiszerelés: 105 g

A Lapacho (Pau D’Arco, argentin lángfa) Dél-Amerika amazóniai vidékéről származik. Az indiánok főként belső és külső gyulladások esetén fogyasztották.

Tudományos kutatások kimutatták, hogy a lapacho hatékony vírusos fertőzések, paraziták minden fajtája ellen. A Lapacho kalciumot, vasat, C-vitamint és cinket tartalmaz. Ezenfelül magnézium, mangán, foszfor, kálium, nátrium, A-vitamin és egyes B-komplex vitaminok is megtalálhatók benne.

A Lapacho (Tabebuia serratifolia fa belső kérgéből készülő tea) jól ismert adaptogén, általános állapotjavító, hozzájárul az immunrendszer tökéletes működéséhez. Alkalmazása esetén javul a tápanyagok felszívódása.
Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, hatékony a gombák, különösen Candida albicans, a paraziták, különösen az életveszélyes Schistosoma Mansoni, a malária, a staphylococcus aureus, a bacillus subtilis, az E. coli, a salmonella typhosa és a shigella dysenteriae ellen. Gombaölő tulajdonsága miatt jelenleg széles körben alkalmazzák a bélben található paraziták elleni harcban.

Adagolás

Egy liter forrásban levő vízbe tegyünk 4 teáskanál lapachot, 5 percig főzzük, majd vegyük le a tűzről és 15-20 percig hagyjuk állni. A teát melegen és hidegen egyaránt fogyaszthatjuk. Méz hozzáadásával ízesíthetjük.
A teát kúraszerűen javasoljuk alkalmazni. Két-három hét után érdemes legalább egy hónap szünetet tartani.

Várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott!

 

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455