Energy Kőtörőfű tea 105 g

Az Energy Kőtörőfű tea (Chanca piedra) alkalmazható emésztési panaszok, hasmenés, székrekedés, felfúvódás esetén is. A teát Amazónia őslakosai epe- és vesekövek kezelésére használják.

Leírás

Energy Kőtörőfű tea

Chanca Piedra tea

Kiszerelés: 105 g

Az Energy Kőtörőfű tea nagy mennyiségben tartalmaz finom izmokat ellazító alkaloidokat, különös tekintettel a vese és az epehólyag területeire, elősegítve a kövek természetes úton történő távozását és az azt követő regenerációt.

Amazónia őslakosai generációk óta urológiai problémák kezelésére használják. Közép-Amerika, India és Dél-Kelet Ázsia területein őshonos, az ayurvedikus orvoslás fontos növényévé vált. A tudományos világ figyelmét 1988-ban keltette fel, amikor egy jó hírű orvosi lap publikált egy felfedezést, mely szerint a növény alkalmazása jelentős mértékben csökkenti a hepatitis B vírus aktivitását, csökkentve ezzel a tartós májkárosodás veszélyét.

Az Energy Kőtörőfű tea hatékonyan alkalmazható emésztési panaszok, hasmenés, székrekedés, felfúvódás esetén.

A Kőtörőfű gyógynövényt így mutatja be a Nők Lapja Café blogján Gauranga Das, ájurvéda tanácsadó a Bhumiamalaki – a máj doktora című blogbejegyzésben:

“Indikációk

Máj

A ranjaka pitta egyensúlyozásában játszott szerepe elősegíti a vírusos és a krónikus hepatitisz kezelését, valamint epehajtó szerként is használják. Igen jól alkalmazható az epekő tisztításában és kialakulásának megelőzésében. Embereken végzett klinikai vizsgálatok azt igazolják, hogy ennek a gyógynövénynek a használatával javul a májműködés és enyhül a hepatitisz által okozott kórtünet. 

Emésztés

Az a tulajdonsága, hogy képes kitisztítani a pachaka pitta súlyos felgyülemlését, jótékony hatással van az olyan emésztőszervi rendellenességekre, mint a gyomorsavtúltengés, a gyulladás és a vérhas. 

Bőr

Abban az esetben használják, amikor a bőrgyulladás oka a májra vezethető vissza. Olyan esetekben külsődlegesen is alkalmazzák, mint bőrkiütés, felpüffedés és viszketegség. 

Immunrendszer

Alkalmazható legyengült immunrendszeri rendellenességeknél; elsődlegesen az olyan vírusos megbetegedéseknél, mint a krónikus fáradtság szindróma (CFS), HIV fertőzés, influenza, herpesz. 

Nőgyógyászat

A magas pitta szint miatti, túlságosan erős vérzés esetén alkalmazzák. Kitisztítja a gyulladást a hasüreg tájékáról, és így lecsökkenti a vérbőséget, a fehérfolyást és a fájdalmas vizelést. 

Vizelet

Hatékonyan kitisztítja a húgyrendszert a kövektől és a vesehomoktól. Hasznosítható még cukorbaj esetén, és a vér cukorszintjének lecsökkentésében is.”

Adagolás

Egy liter forrásban levő vízbe tegyünk 1-2 kanálnyi teát, 5 percig lassú tűzön főzzük, majd szűrjük le.
Fogyassza naponta háromszor, legalább 1 hónapig, vagy a panaszok megszűnéséig.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455