Energy Hawaii Spirulina tabletta 200 db

A Hawaii Spirulina kiemelt hatásterületei: máj, epehólyag, szívburok és hármas melegítő, gyomor és lép-hasnyálmirigy.

Leírás

Energy Hawaii Spirulina tabletta

Kiszerelés: 200 db

A Hawaii Spirulina növeli a szervezet teljesítőképességét, és nagyobb terhelés után gyorsan regenerálja a testet. Így nemcsak a kiesett erő pótlására, hanem a test és a lélek fiatalos kondíciójának megőrzésére ugyancsak kiválóan alkalmazható. Fiatalító (az öregedési folyamatokat visszafordító, illetve fékező) hatásainak köszönhetően fenntartja a szervezet megfelelő adaptációs képességét helytelen táplálkozás esetén is (alkohol és más egészségkárosító hatások).

A Hawaii Spirulina elsősorban azoknál a szerveknél és energetikai pályáknál fejti ki jótékony hatásait, amelyek elősegítik a test teljesítőképességének fokozását és a szervezet regenerálódását: máj, epehólyag, szívburok és hármas melegítő, gyomor és lép-hasnyálmirigy.

A Hawaii-szigetek érintetlen természeti környezetében hullámzó, színtiszta tengervízből nyerjük a világ legjobb minőségű Spirulináját. A napsugarak ölelte, egyedülálló környezetben lassan növekvő és erősödő Spirulina alga hihetetlen mennyiségű energiával töltődik fel, hogy kivételes összetételével segítségünkre legyen egészségünk megőrzésében és életerőnk fokozásában. Vitaminok, ásványi anyagok és más tápanyagok figyelemreméltó skáláját kínálja. A Hawaii Spirulina csaknem kétszer annyi biológiailag értékes hatóanyagot tartalmaz, mint bármelyik másik Spirulina a Földön, valamint kb. 30 olyan tápanyag található meg benne, amely a többiben egyáltalán nincs jelen. A jól felszívódó, növényi eredetű fehérjék legjobb forrása (akár 70%-os fehérjetartalom, 80%-os felszívódási képesség mellett).

Alkalmazása

– fokozza az anyagcserét

– segít ellenőrzés alatt tartani a testsúlyt, és támogatja az izomzat természetes felépítését

– munkahelyi terhelés, stressz és megerőltető sportteljesítmény esetén különösen előnyös

– vércukorszint stabilizálásához nagymértékben hozzájárul

– a szervezet számára könnyen felhasználható ásványi anyagok, vitaminok és tápanyagok forrása

– serkenti a lactobacillusok termelését, ennek köszönhetően javítja a bél mikroflóráját

– jelentős mértékben támogatja a szervezet védekezőképességét

– serkenti a nyirokrendszer működését

– a sejtregenerációban fontos nukleinsavak (RNS/DNS) gazdag forrása, ezáltal lassítja az öregedést és a szervezet „elhasználódását”

– felgyorsítja a sebgyógyulást

– magas vastartalma révén elősegíti a vörösvértest képződést, emeli a hemoglobin szintet, így jótékonyan hat az oxigén szállítására, egyben mérsékli a fáradtságot és a kimerültséget

– hatékonyan lebontja a méreganyagokat, és természetes úton kiválasztja a toxinokat a szervezetből

– támogatja az agyműködést és javítja a koncentrációt

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455