Energy Grepofit kapszula 135 db

Az Energy Grepofit kapszula jótékony hatású lehet vírusfertőzés, nátha, influenza, torokgyulladás, arcüreggyulladás, húgyúti fertőzések, nőgyógyászati gyulladások, gyomorpanaszok, hasmenéses puffadás esetén.

Leírás

Energy Grepofit kapszula

Kiszerelés: 135 db

Grépfrútmag, echinacea, szudáni hibiszkusz kivonatát és orvosi zsálya illóolaját tartalmazó, bioinformációs készítmény.

Az Energy Grepofit kapszula rendkívül előnyösen alkalmazható olyan vírus- és baktériumfertőzések esetén, mint az influenza, a torokgyulladás, a nátha, sőt kiváló lehet húgyúti fertőzésekben is. Csillapítja a köhögést, a torokfájást, aktiválja az immunrendszert, és lerövidíti a betegség lefolyásának idejét. Jótékonyan hat továbbá némely nőgyógyászati problémára, elsősorban a gyulladásokra és folyásokra. Segíthet gyomor- és bélpanaszok, fekélyek, valamint hasnyálmirigy-gyulladás esetén. Gátolja a gombásodás kialakulását a szervezet belsejében és a bőrön is.
A szintetikus antibiotikumoktól eltérően a Grepofitnak nincs semmiféle nem kívánt mellékhatása. Nem támadja meg az egészséges baktériumflórát, éppen ellenkezőleg: elnyomja a káros bélbaktériumok hatását.

Adagolás

Naponta 1-3×2 kapszula, étkezés után. A Grepofit kapszulát akut fertőzés esetén nagyobb adagokban is érdemes szedni. Ilyenkor akár óránként (de egy nap alatt max. 6 kapszula) is bevehető.
Használata várandós és szoptató anyáknak nem javasolt. Egyes gyógyszerek hatását gátolhatja, ill. felerősítheti, ezért aki gyógyszert szed, alkalmazását beszélje meg a kezelő orvosával! A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Összetétel

Grépfruitmag kivonat 250 mg
Echinacea purpurea 30 mg
Szudáni hibiszkusz 20 mg
Orvosi zsálya 6 mg
Lecitin, szójaolaj, méhviasz

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455