Energy Grepofit drops 30 ml

Nátha, felső légúti hurut, influenza, vírusfertőzések, torokgyulladás, orrgaratgyulladás, köhögés, rekedtség, orrüreg- és szájüreggyulladás, mandulagyulladás és középfülgyulladás; erősíti a szervezet ellenálló-képességét és méregteleníti a testet.

Leírás

Energy Grepofit drops

Grapefruit cseppek

Kiszerelés: 30 ml

A hagyományos kapszulák és spray formájában elérhető Grepofittal szemben a Grepofit cseppek alapösszetevője nemcsak a grépfrút magjából, hanem az egész termésből nyert alkoholos kivonat. Megtaláljuk benne továbbá az echinacea, a szudáni hibiszkusz és az orvosi zsálya alkoholos kivonatait is.

A vírus-, baktérium- és gombaellenes hatóanyagok mellett sokkal több értékes bioflavonoidot tartalmaz. hatékony számos vírus, baktérium és gomba ellen; rendkívül gyorsan hat, és ha időben elkezdjük használni, akkor képes megállítani, majd visszafordítani a betegség kialakulását, illetve lerövidíti a betegség lefolyását; a légzőrendszer betegségeinek kezelésében szolgál elsősorban segítséggel: nátha, felső légúti hurut, influenza, vírusfertőzések, torokgyulladás, orrgaratgyulladás, köhögés, rekedtség, orrüreg- és szájüreggyulladás, mandulagyulladás és középfülgyulladás; erősíti a szervezet ellenállóképességét és méregteleníti a testet.

Az új formájú Grepofit egyik legalapvetőbb előnye a készítmény gyorsabb felszívódóképességében és azonnal kifejtett hatékonyságában rejlik. A vírusok és baktériumok okozta fertőzések kezelésére szolgáló készítményeknél a gyors hatáskifejtés rendkívül fontos.

Mivel a Grepofit cseppek nem kötődnek semmiféle kapszulához, nem is függnek a kapszula oldhatóságától, már az első kontaktusnál kifejtik hatásukat, tehát a nyelven és a szájüregben. A cseppek felszívódása az emésztőrendszerben is kiváló, így a hatóanyagok gyorsan eljutnak a test minden szegletébe.

Grepofit cseppek gyors hatékonyságát már a szájban és a torokban – a garat és gége területén – kiaknázhatjuk. Elsősorban az említett szervek fertőzései (amelyek viszonylag gyakoriak) során érzékelhetjük jótékony hatását.

A Grepofit cseppeket ajánlott a betegség első tüneteinek jelentkezésekor, azaz akut fázisban használni. Szükség esetén óránként is szedhető.

Adagolása a cseppformának köszönhetően igen rugalmas. Alkalmazását érdemes kombinálni a “klasszikus” Grepofittal – a kapszulák hosszabb ideig hatnak ugyan, de lassabban kezdik kifejteni hatásukat. Éppen ezt a kezdeti időszakot tudja kiválóan lefedni a Grepofit drops.

A Grepofit cseppek nagy előnye továbbá, hogy a hatóanyagok alkoholos kivonatba kerülnek át, és ez lehetővé teszi a tartósítószerek és további adalékanyagok mellőzését. A Grepofit cseppek tisztán természetes készítmény.

Összetétel

Grépfrút, echinacea, szudáni hibiszkusz és orvosi zsálya alkoholos kivonata

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Három heti fogyasztás után egy hét szünetet kell tartani!
Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
Várandósoknak nem ajánlott a szedése!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455