Energy Fytomineral 100 ml

Energy Fytomineral: ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, valamint a mérgező nehézfémek eltávolítására szolgáló, a periódusos rendszer több mint 60 elemét kolloid oldat formájában tartalmazó, teljes egészében természetes eredetű készítmény.

Leírás

Energy Fytomineral

Kiszerelés: 100 ml

Az Energy Fytomineral ásványi anyagokat kolloid formában tartalmazó készítmény, bioinformációkkal.

Az Energy Fytomineral használata – kiegészítő terápiaként – minden olyan állapotban és betegségben ajánlott, amely ásványi anyagok vagy nyomelemek hiánya miatt alakult ki. Természetes formában tartalmaz olyan elemeket, amelyek fontosak a diabéteszes betegnek, pl. vanádium, króm, mangán, cink. A Vancouveri egyetem kutatásai szerint 4-6 hónap után a vanádium egymagában képes helyettesíteni az inzulint. Ezért is előnyös a Fytominerál használata, amelyben a vanádium további szükséges ásványokkal együtt megtalálható.

A Fytomineralt tökéletes ásványi táplálékként is használhatja a legkülönfélébb megbetegedéseknél. A szer más készítményekkel is kombinálható, pl. vírusfertőzésben, életenergia hiánynál, csökkent immunitás, stressz, fáradtság, cukorbetegség esetén, a hasnyálmirigy, a máj, a belek, a vese különböző bántalmainál, visszértágulat, látásgyengülés esetén, bőrkiütéseknél, csontritkulásban, valamint a csontok, a fogak, a haj és a körmök regenerációja céljából.

Alkalmazása belső szervi problémáknál szintén ajánlott. Jótékony hatású lehet azoknak is, akik a központi idegrendszer bántalmaiban, elégtelen vérképzésben, daganatos megbetegedésben szenvednek. A készítmény táplálja az izmokat, aktiválja a hormonrendszert és a sejtek regenerációját, javítja az agyműködést, a vitaminok hasznosulását, valamint támogatja a méregtelenítést. Antioxidánsként semlegesíti a sejtpusztító szabad gyököket, és lassítja az öregedés folyamatát.

A kolloid ásványi anyagok szerepe

A talajban található mikroorganizmusok oly módon alakítják át a szervetlen ásványi anyagokat, hogy azok felhasználhatóvá váljanak a növények számára. Gyökérrendszerük segítségével felszívják, és a fotoszintézis folyamatában szerves kolloid formájúvá változtatják őket. A kolloid ásványi anyagokat a növény ultrakicsi, 0.0001 mikron átmérőjű, a vérsejtnél sokkal kisebb részecskéi hozzák létre.

A növényekben található kolloid ásványi anyagok segítenek fenntartani a szervezet tökéletes bioelektromos egyensúlyát, amely a jó egészség és a hosszú élet alapja. Ezeket a mikroszkopikus kolloid részecskéket szervezetünk egyszerűen képes felhasználni. További előny, hogy az ásványi anyagok és a nyomelemek fokozzák a vitaminok felszívódását, javítják az enzimek működését a szervezetben. Enzimek kizárólag a kolloid formájú nyomelemek jelenlétében képesek képződni és hatásukat kifejteni a szervezetben.
A kolloid ásványi anyagok hozzájárulnak továbbá a hormonrendszer működéséhez, és fontos szerepet játszanak a DNS-szintézisben.
A növényi eredetű kolloid ásványi anyagok fontos sajátossága a méregtelenítő és helyettesítő funkció. Például a kolloid formájú nikkel (Ni), bárium (Ba), alumínium (Al), stroncium (Sr) és a Mengyelejev-féle periódusos rendszer további elemei képesek kiválasztani, eltávolítani a testből ugyanazon elemeknek a mérgező (toxikus) formáját. Ez azt jelenti, hogy a kolloid ásványi anyagok az emberi szer- vezetben méregtelenítő hatásúak.

Adagolás

Felnőtteknek: naponta 1 x 6 ml (kb. 30 csepp), egy pohár vízben, étkezés után.
Gyermekeknek 3-12 éves kor között: naponta 1 x 3 ml (kb. 15 csepp), egy pohár vízben. Hároméves kor alatt alkalmazása nem ajánlott!

Három hét alkalmazás után tartson egy hét szünetet.

Ha állapota átmenetileg rosszabbodik, csökkentse az adagját minimálisra és cseppenként adagolja tovább. A javulást követően ismét növelje az adagot. A termék használatát ne szakítsa meg, mivel visszaható regeneráló folyamatról van szó, amelynek során megjelenhetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció.

Háziállatok számára szintén előnyös a Fytomineral használata.

Összetétel


Figyelem!

Jódra érzékeny, illetve pajzsmirigygyulladásban (thyreoiditis) vagy pajzsmirigy-túlműködésben (hyperthyreosis) szenvedő személyek a készítmény alkalmazását beszéljék meg a kezelőorvosukkal!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455