Energy Flavocel tabletta 150 db

Az Energy Flavocel tabletta kiválóan alkalmazható megfázás, influenza, torokgyulladás, hörgő- problémák esetén. 

 

Leírás

Energy Flavocel tabletta

Kiszerelés: 150 db

Az Energy Flavocel tabletta C-vitamint, szudáni hibiszkuszt (bioflavonoidokat) és illóolajokat tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal.

Kiválóan alkalmazható megfázás, influenza, torokgyulladás, hörgőproblémák esetén. (Lázas állapotban az Energy Vironal cseppekkel való kombinált szedést javasoljuk.) Hathatósan támogatja a szív működését, a vérképzést.
Elősegíti a fogak, az íny, az erek és a csontok megfelelő táplálását és regenerálódását, javítja a vas felszívódását a szervezetben, csökkenti a vér koleszterinszintjét, közreműködik a fehérjék anyagcseréjében, javítja a mellékvese-hormonok, a kollagén termelését, valamint a kötőszövetek képzését.
Jól használható az enzimek aktivitásának, illetve az idegingerület-átvitelnek a javítására.
Jótékonyan hat továbbá húgyúti, húgyhólyag-, vese- és prosztatagyulladásra, vese- és húgykövekre, köszvény, ödéma, magas vérnyomás, allergia, vérszegénység, csökkent immunitás és bélparaziták esetén, valamint gyengeség, fáradtság megszüntetésére.
Jól alkalmazható bél-, has-, gyomor- vagy méhgörcs, valamint a légutak görcsös állapota esetén is.
A rendkívül hatékony antioxidáns készítmények csoportjába tartozik, képes néhány méreganyag hatásának korlátozására, és felgyorsítja a nehézfémek kiürülését a testből.

Adagolás

A betegségek kialakulásának megelőzése céljából naponta 1-2 tabletta fogyasztását javasoljuk. Orvossal való konzultáció alapján az adag növelhető.
Előnyösebb a C-vitamin bejuttatása a szervezetbe, ha több részletben, kisebb adagokban történik, mint egyszerre, nagy mennyiségben. Az utóbbi esetben ugyanis a szervezet nem képes egyszerre feldolgozni a bevitt C-vitamint, sőt ily módon megterheljük a vesénket.
Cukorbetegek is fogyaszthatják. Nem tartalmaz cukrot.

Összetétel

C-vitamin 200 mg
Szudáni hibiszkusz (Hibiscus sabdariffa) 135 mg

Sztívia (stevia)
Illóolajok: eukaliptusz, grépfrút, kardamon, kopaiva és guajava

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455