Energy Droserin krém 50 ml

Tüdőpanaszok, légcsőbántalmak, nehézlégzés és középfülgyulladás kiegészítő kezelésére.

Leírás

Energy Droserin krém

Kiszerelés: 50 ml

A biológiailag aktív növényi anyagok, ásványi és más eredetű bioinformációk összessége az energetikai pályák harmonizációjára használható influenza, torokgyulladás, megfázás, arcüreggyulladás, a homloküreg áthűlése, köhögés, szív körüli fájdalmak, gerincvelő-gyulladás, egyes mikrobás és gombás bőrfertőzések, máj-, gyomor-, vékonybél-, illetve vastagbélpanaszok, valamint lábszárfekély esetén.

Az Energy Droserin krém ezenkívül csökkent immunitás mellett a negyedik energetikai centrum és a csecsemőmirigy serkentésére alkalmas, valamint kiválóan alkalmazható tüdőpanaszok, légcsőbántalmak, nehézlégzés és középfülgyulladás jelentkezésekor.

Általában javasolt az Energy Vironal készítményével való együttes használata. Epepanaszok esetén ajánlatos a Droserin és a Regalen együttes alkalmazása. A Droserint külsőleg, a tüdő környékére kell kenni, míg a Regalen belsőleg használatos.

Alkalmazása

A krémet a megadott helyre, vékony rétegben, legfeljebb naponta 3x alkalmazzuk. Az adott szervek fölé vagy a szervek reflexzónáira kell kenni. Megfázás esetén vigyük fel a krémet a nyakra, tarkóra, orra, mellkasra, arcra, könyökhajlatra. Szívpanaszok esetén is a könyökhajlaton használandó. Középfülgyulladásnál a krémet az Audiron készítménnyel együtt a fül körül célszerű felkenni.

Epepanaszok esetén ajánlatos a Droserin krém és a Regalen csepp együttes használata. A Droserint külsőleg, a tüdő környékére kell kenni, míg a Regalent belsőleg használjuk.

Összetétel

Gyógynövénykivonatok: petyegtetett tüdőfű, szurokfű, útifű, ökörfarkkóró, igazi édesgyökér, japánakác, martilapu, nagy sarkantyúka, kurkuma, izsóp, vörös kínafakéreg, izlandi zuzmó, kerti kakukkfű, kenderkefű, százlevelű rózsa, mandzsúriai arália, gyömbér, mezei zsurló, fehér mályva
Podhájskai termálvíz
Illóolajok: gyömbér, geránium, eukaliptusz, kámfor, édeskömény, pálmarózsa, guajakfa, sztóraxfa, teafa, fenyő, kakukkfű, mirha, boróka

Gyanták: mirha, tömjén és sárkánycserje kivonatok

Növényi olajok
Retinol (A-vitamin)
Kálium-humát

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455