Energy Drags Imun szappan

Az Energy Drags Imun szappan sebgyógyító, fertőtlenítő hatású, egyes gombás bőrbetegségek, vírus okozta bőrproblémák esetén ajánlott.

Leírás

Energy Drags Imun szappan

Az Energy Drags Imun szappan a Croton lechleri, más néven Sangre de Drago fából származó gyantát azaz “sárkányvért” tartalmazó természetes glicerinszappan.

Az Energy Drags Imun szappan hatásai

– segíti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, és megújítja a bőrt

– fertőtlenítő hatású egyes gombás bőrbetegségek, valamint vírus okozta bőrproblémák esetén

– jótékonyan hat szemölcsökre és szemölcs jellegű, apróbb kinövésekre

– enyhíti a bőrgyulladást, tehát jótékony hatású kiütésekre, valamint kisebb gyulladt fekélyekre – bármilyen fázisban legyenek is azok

– kiválóan alkalmazható elsőfokú égési sérülések kezelésére

– enyhíti a rovarcsípések következményeit, és nyugtatja az allergiás bőrt

– nyílt sebre nem alkalmazható, de amint az első szövetréteg a sebet lezárja, a szappan elősegíti a hámképződést és a seb végleges lezárását.

Az Energy Drags Imun szappan legfőbb összetevője a Croton lechleri fából nyert gyanta.

Ez a fafajta Latin-Amerikából származik, és stabil helyet foglal az ottani hagyományos orvoslásban. A Croton lechleri hatásainak köszönhetően Dél-Amerika legfigyelemreméltóbb növényei közé tartozik. Tulajdonságait már a 20. század 60-as éveiben vizsgálni kezdték. Napjainkban is a világ minden táján tanulmányozzák, és jótékony hatásait már számos tudományos kísérlet és tanulmány is bebizonyította. A fitoterápiában a fa kérgét, leveleit, ágacskáit és főleg gyantáját szokás felhasználni, ez utóbbit napfelkelte előtt kell kinyerni a fából. A gyanta nagy mennyiségű antioxidánst, taspin alkaloidot, tannint és további olyan anyagokat tartalmaz, amelyek egyedülálló gyulladásellenes és sebgyógyító hatásúak.

A Sangre de Drago (“sárkányvér”) gyantájának hatásai

A “sárkányvér” baktériumellenes, vírusellenes, gombaellenes, antioxidáns tulajdonságú és a homeosztázist helyreállítani képes anyag.

Külsőleg alkalmazva elállítja a vérzést, ezért kiválóan alkalmas felületi sérülések és bőrproblémák kezelésére (a legkisebb sebektől kezdve egészen a lábszárfekélyig).

Összehúzó (adsztringens) hatású, megkönnyebbülést hoz aranyér esetén is. Kiváló a hámképző hatása, ezért felgyorsítja a sebek, a bőr és a nyálkahártyák gyógyulási folyamatát.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455