energy-drags-imun-szappan

Energy Drags Imun szappan

Az Energy Drags Imun szappan sebgyógyító, fertőtlenítő hatású, egyes gombás bőrbetegségek, vírus okozta bőrproblémák esetén ajánlott.

Termékleírás

Energy Drags Imun szappan

Az Energy Drags Imun szappan a Croton lechleri, más néven Sangre de Drago fából származó gyantát azaz “sárkányvért” tartalmazó természetes glicerinszappan.

Az Energy Drags Imun szappan hatásai

– segíti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, és megújítja a bőrt

– fertőtlenítő hatású egyes gombás bőrbetegségek, valamint vírus okozta bőrproblémák esetén

– jótékonyan hat szemölcsökre és szemölcs jellegű, apróbb kinövésekre

– enyhíti a bőrgyulladást, tehát jótékony hatású kiütésekre, valamint kisebb gyulladt fekélyekre – bármilyen fázisban legyenek is azok

– kiválóan alkalmazható elsőfokú égési sérülések kezelésére

– enyhíti a rovarcsípések következményeit, és nyugtatja az allergiás bőrt

– nyílt sebre nem alkalmazható, de amint az első szövetréteg a sebet lezárja, a szappan elősegíti a hámképződést és a seb végleges lezárását.

Az Energy Drags Imun szappan legfőbb összetevője a Croton lechleri fából nyert gyanta.

Ez a fafajta Latin-Amerikából származik, és stabil helyet foglal az ottani hagyományos orvoslásban. A Croton lechleri hatásainak köszönhetően Dél-Amerika legfigyelemreméltóbb növényei közé tartozik. Tulajdonságait már a 20. század 60-as éveiben vizsgálni kezdték. Napjainkban is a világ minden táján tanulmányozzák, és jótékony hatásait már számos tudományos kísérlet és tanulmány is bebizonyította. A fitoterápiában a fa kérgét, leveleit, ágacskáit és főleg gyantáját szokás felhasználni, ez utóbbit napfelkelte előtt kell kinyerni a fából. A gyanta nagy mennyiségű antioxidánst, taspin alkaloidot, tannint és további olyan anyagokat tartalmaz, amelyek egyedülálló gyulladásellenes és sebgyógyító hatásúak.

A Sangre de Drago (“sárkányvér”) gyantájának hatásai

A “sárkányvér” baktériumellenes, vírusellenes, gombaellenes, antioxidáns tulajdonságú és a homeosztázist helyreállítani képes anyag.

Külsőleg alkalmazva elállítja a vérzést, ezért kiválóan alkalmas felületi sérülések és bőrproblémák kezelésére (a legkisebb sebektől kezdve egészen a lábszárfekélyig).

Összehúzó (adsztringens) hatású, megkönnyebbülést hoz aranyér esetén is. Kiváló a hámképző hatása, ezért felgyorsítja a sebek, a bőr és a nyálkahártyák gyógyulási folyamatát.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455