Energy Drags Imun 30 ml

Az Energy Drugs Imun a Croton lechleri amazóniai fából származó, tiszta kaucsuktejet tartalmazó bioinformációs készítmény.

Leírás

Energy Drags Imun

Kiszerelés: 30 ml

Az Energy Drags Imun a dél-amerikai Croton lechleri fából származó, tiszta kaucsuktejet tartalmazó bioinformációs készítmény.

Az őslakosok Sangre de drago, azaz „sárkányvér” névvel is illetik.

Kivételes hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepet tölt be a bőr védelmében. A Drags Imun képes arra, hogy elállítsa a vérzést, enyhítse a bőrön keletkezett sebeket, sérüléseket, a különböző eredetű bőrbántalmakat. Emellett csillapítja a rovarcsípések kellemetlen hatását, és enyhíti az allergiás tüneteket a bőrön.

A rovarcsípés vagy harapás helyét (darázs, kullancs) a kullancs eltávolítása után kenjék be Drags Imunnal.

Jótékonyan hat minden vírusos eredetű bőrelváltozásra – beleértve az apróbb szemölcsöket, ill. a szemölcs jellegű bőrkinövéseket is.

Csillapítja az irharétegben jelentkező esetleges gyulladásokat. Használata kiütések esetén ugyancsak javasolt – főleg, amikor a kiütések keményebb állagúak.

A sárkányvér jótékony hatásai 1. fokú égési sérülések (bőrpirosodás) során szintén megmutatkoznak.

Az Energy Drags Imun felhasználási lehetőségei

Kisebb sérülés, vágás esetén – vérzéscsillapító

A Drags Imun összehúzó és gyulladáscsökkentő hatása révén kiválóan alkalmazható sérülés, horzsolás, különböző sebek kezelésére. Friss vágás esetén cseppentse közvetlenül a sebre. Ha elállt a vérzés, akkor kösse be a sebet. Horzsolásnál vagy akár mélyebb sebnél ecsetelje a sebet és környékét napi 2-3 alkalommal a teljes gyógyulásig. A borotválkozás során keletkezett sebek vérzéscsillapítására is használhatjuk.

Fekélyes, tályogos sebek

Gennyes vagy nedvedző sebek kezelése esetén közvetlenül a sebre csepegtesse, majd tegyen rá steril kötést. Gyakran, legalább naponta 2-szer kösse át a sebet. Minden kötözéskor Drags Imun-os ecsetelővel tisztítsa meg a sebet, majd ismét csepegtessen bele, és sterilen kösse be újra. Ha a probléma nem enyhül, forduljon orvoshoz.

Herpesz

A  herpesz ajkakon, az orrnyílás környékén, övsömör formájában a mellkason vagy a hason is előfordulhat. Ajakherpesz esetén a Drags Imunt helyileg alkalmazzuk, kiegészítve a Grepofit kapszula szedésével.

Problémás bőr kezelése

Gyulladt, pattanásos bőr kezelésére, de akár a szeborreás bőrfelületekre használhatja lemosóként úgy, hogy készítsen belőle oldatot. Tisztítás után készítsen a Drags Imunból krémet, és vékonyan kenje be vele a problémás bőrt. A hajas fejbőr kezelésére tegyen a samponjába alkalmanként 10 cseppet.

A Drags Imun használata – Energy krémekkel keverve

Cytovital krémbe keverve: bőrsérülések és sebek esetére.

Ruticelit krémbe keverve: a vérzés elállítására, jótékonyan hat. Aranyér esetén segíti a sebgyógyulást, gátolja a hegesedést.

Cytovital vagy Droserin krémet keverjünk össze 3 csepp Drags Imun-nal: regeneráló arcpakolást kapunk.

Artrin krémet keverjünk össze 2 csepp Drags Imun-nal és 2 csepp Fytomineral-lal: tápláló arcpakolást készíthetünk.

Összetétel

A dél-amerikai Croton lechleri fából (ismertebb nevén Sangre de drago, sárkányvér) származó, 100%-ban természetes gyanta (tiszta kaucsuktej), tartósítószer nélkül.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455