Energy Cytovital Renove arckrém 50 ml

Az Energy Cytovital Renove arckrém  –  olyan bioinformációs hidratáló készítmény, amely hatékony bőrregeneráló hatású is egyben. A terméket kifejezetten a ráncok kialakulása és elterjedése ellen fejlesztette ki az Energy cég.

Leírás

Energy Cytovital Renove arckrém

Kiszerelés: 50 ml

Erős antioxidáns hatásokkal bír, nők és férfiak egyaránt használhatják. Könnyen adagolható, használata egyszerű. Rendkívül gyorsan felszívódik, és vízzel könnyen lemosható. A terméknek igen gyors és látványos kozmetikai, valamint regeneráló hatása van. A használatot követően néhány percen belül érezhetővé válik, hogy a bőr kellemesen hidratált és friss lesz.

Összetevők

Alaptid: Eredeti, cseh, szabadalmaztatott vegyület, olyan polipeptid, amely egyedülállóan képes többszörösen magához kötni a vizet, és regenerálni a sejteket. A készítményben levő kalcium, növényi anyagok, valamint ásványi sók ezeket a tulajdonságokat felerősítik. A kalcium segít abban, hogy a víz megmaradjon a sejtek között.

Több, mint hatvan ásvány és nyomelem összessége: A harmadkori tenger vizéből származó ásványok és sók természetes palettáját tartalmazza. Mindkét anyag felmelegíti és táplálja a hámréteget, illetve védi azt a hideggel szemben. A krém hidratáló hatását télen is érezheti.

A krém alapösszetevőjét a Podhajská termálforrásból származó harmadkori tengervíz alkotja, amely nagy energetikai potenciállal bír, illetve amelyben a hámréteg sejtjeire és egy sor bőrproblémára pozitívan ható egyedülálló ásványokat találunk.

Cink: A készítményben levő magas cinktartalom felgyorsítja a sejtek regenerálódását.

Növényi kivonatok fitohormonokkal: A vízben oldott növényi anyagok sokkal hatékonyabban gátolják a ráncok elterjedését és az öregedés folyamatát, mint a legmodernebb szubsztanciák.

AHA-savak összessége: A hámréteg regenerálódására főleg az alma- és ecetsav hat pozitívan. Segítenek megújítani a bőr helyes pH-ját, és enyhítik a viszketést.

Azáleasav: Rákellenes, főleg bőrrák-ellenes hatású.

Növényolajak összessége ceramidokkal: A hidegen préselt olajak megőrzik a természetes tápláló tulajdonságaikat, és rendkívül pozitívan hatnak a bőrstruktúrára. A készítmény kender-, mák-, len- és szója-olajat tartalmaz.

Borostyánkősav: Hathatósan regenerálja a sejteket. A fáraók már az ókori Egyiptomban borostyánkő darabokat varrattak a bőrük alá, mert hittek ezek fiatalító hatásában. A modern tudomány bebizonyította, hogy a borostyánkősav valóban rendelkezik ilyen tulajdonsággal.

Metionin: Aminosav, UV-, röntgen- és gammasugárzással szembeni védőfaktorral. Pozitívan hat a hámrétegre és antioxidáns hatású.

Nedvesítő komplexum (NMF) mézből származó aktív szénhidrátfrakcióval gazdagítva: Több naturális anyagból álló természetes nedvesítő komplexum, amely hosszantartóan biztosítja a hámréteg nedvességét és rugalmasságát.

Energynek: A tejerjedés baktériumainak bioaktív anyagai a tejsavval egyetemben részt vesznek a hámréteg pH-jának megújításában, valamint a bőr táplálásában.

Lipidek összessége: Támogatja a hámréteg védőfunkcióját, bársonyos jelleget ad a bőrnek, és átengedi az oxigént.

Folyékony kristályok szerkezete: Természetes bőrfaggyút pótló anyagok összessége, amely megvédi a bőrt a környezet káros hatásaitól.

A, C és E vitaminok összessége

Bioaktív anyagok: Az Energy laboratóriumaiban kifejlesztett vermesin és helixin szubsztanciák a poliszacharidok csoportjába tartoznak. Pozitívan hatnak a bőr hormonális tevékenységére, a hámréteg táplálására, vérrel való ellátására és regenerálódására. Védő, gyulladásgátló és bőrlágyító hatással bírnak.

Parfüm: Feladata nemcsak a kellemes illat biztosítása, de a bőr regenerálása is. Rendkívül lágy, és nem zavarja az egyéb illatosító anyagok használatát.

Használata

A készítmény igen látványos és gyors kozmetikai hatással bír. Ezért az első héten naponta 2x, reggel és este használja, a következő napokban pedig már elegendő a napi 1x-es alkalmazás. A legjobb megoldás, a krémet esti használata, azután hogy bőrét Cytovital tisztító tejjel vagy tonikkal lemosta.

Nem sokkal a krém használata után már érezheti, hogy bőre megpihent és átmelegedett. A krém túlságosan gyakori használata erős átmelegedést okozhat, amely az érzékeny bőrűeknél kissé égető érzést válthat ki. Mindenki önmaga próbálja ki, hogy milyen gyakori alkalmazás a megfelelő számára.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455