Energy Cytovital krém 50 ml

Alkalmazható bőrsérülések pl. heg, vágás, horzsolás, cellulitisz, különböző sugárzások nyoma, égés, gombásodás, gyulladás, herpesz, továbbá vitiligo esetén.

Leírás

Energy Cytovital krém

Kiszerelés: 50 ml

Az Energy Cytovital krém széles körben alkalmazható, regeneráló hatású, bioinformációs krém, magas gyógynövény- és a Podhájska hoforrásból származó termálvíz-tartalommal.

Kiemelt hatásterületei: narancsbőr, ráncok, pigment foltok, hegek, ultraibolya (UV) sugárzás, menstruáció.

A szív, a tüdő, a lép-hasnyálmirigy, a gyomor, a húgyhólyag, a hármas melegítő energiapályáit és a befogadó meridiánt befolyásolja.

A biológiailag aktív növényi és ásványi anyagok, bioinformációk összességét az energetikai pályák harmonizációjára lehet használni hormonrendszeri problémák, szívpanaszok esetén, valamint antioxidáns védelemként és sejtregenerálásra.

Alkalmazható a krém a bőr súlyos sérülése esetén (heg, vágás, horzsolás, cellulitisz, különböző sugárzások nyoma, égés, gombásodás, gyulladás, herpesz), valamint kiegészítőként festékhiányos bőr (vitiligo), a bőr és a belső szervek degeneratív elváltozása (scleroderma), továbbá cukorbetegség esetén a szövetek és a felhám gyorsabb regenerálódása céljából.

Ciszta esetén kenjük az elváltozás feletti területre!

Terméketlenségben a készítmény jól hat a petefészek és a pajzsmirigy működésére.

Fogyókúra idején a Gynex fogyasztásával egyidejűleg célszerű bemasszírozni a bőrbe a pajzsmirigy tájékán.

Kiválóan alkalmas arctisztításra, valamint a fáradt bőr élénkítésére és fiatalítására. Csökkenti a felhám viszketését.

Az Energy a Gynex, a Korolen, a Stimaral és a King Kong készítményekkel való együttes használatát javasolja. Más kombinációk is lehetségesek.

Alkalmazása

A krémet nagyon vékony rétegben, legfeljebb naponta 3x alkalmazzuk. Felkenhetjük az adott szervek fölé vagy a szervek reflexzónáira és energiapályáira is.

Összetétel

Gyógynövénykivonatok: levendula, vanília, salamonpecsét, igazi édesgyökér, édeskömény, gotu cola, szecsuáni bors, gyömbér, földitömjén, békakonty, szekliceimola, közönséges gyújtoványfű, csukóka
Podhájskai hőforrásból származó termálvíz
Növényi olajok
Energinek
Retinol (A-vitamin)
Bioaktív anyagok
Illóolajok: levendula, pacsuli, mandarin, ámbra, kardamom, szerecsendió, gyömbér, geránium, nagyvirágú bársonyvirág, eukaliptusz, ánizs, boldo
Béta-glükánok
Gyanták: mirha, tömjén és sárkánycserje kivonatok

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455