Energy Cytosan Fomentum gél 100 ml

Az Energy Cytosan Fomentum gél magas molekulaszámú kálium-humátot, kálium-lignohumátot, borostyánkősavat és szilimarint tartalmaz. Ápolja, méregteleníti és regenerálja a szervezetet.

Leírás

Energy Cytosan Fomentum gél

Kiszerelés: 100 ml

A már jól ismert Cytosan Fomentum humát készítményt felváltja egy újdonság: az Energy Cytosan Fomentum gél. Mivel gél állagú, ezért egyszerűen használható, már nem kell vízzel hígítani, és ez sokkal nagyobb komfortérzetet nyújt a felhasználónak a termék alkalmazása során.

A Energy Cytosan Fomentum gél magas molekulaszámú kálium-humátot, kálium-lignohumátot, borostyánkősavat és szilimarint tartalmaz. ápolja, méregteleníti és regenerálja a szervezetet. Az említett folyamatok a salakanyagok bőrön keresztül történő leadásán, valamint a hatóanyagok bőrön át megvalósuló felszívódásán alapulnak. A gélben levő anyagok képesek mélyen behatolni a szövetekbe, és ott magukhoz kötik a salakanyagokat.

Az Energy Cytosan Fomentum gél felhasználási területei

– Jótékonyan hat baktérium-, vírus- és gombafertőzések esetén.

– A bőrön át segít megszüntetni a belső szervek gyulladásait.

– Segíti a sebek gyógyulását: ödéma, véraláfutás, horzsolások, sérülések, műtéti sebek.

– Segíti a szövetek vérellátását, megszünteti a fáradtságot, és megkönnyebbülést hoz a túlerőltetett izmoknak.

– Jótékonyan hat a mozgásszervek állapotára, segít ízületi problémák, gyulladások, fájdalom esetén.

– Véd az UV sugárzás és a szabad gyökök ellen, lassítja a sejtek öregedésének folyamatát.

– Jótékonyan hat a bőrre, és jól alkalmazható bőrbetegségek (herpesz, ekcéma, kiütések, akne, viszkető bőrfertőzések) kezelésében.

– Segíthet túl erős és rendszertelen menstruáció esetén.

– Alkalmazható daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére, valamint a sugárterápia alkalmazásakor fellépő mellékhatások enyhítésére.

– Méregteleníti a szervezetet, stabilizálja a szervezet egészének működését.

– Külsőleg maszk vagy pakolás formájában használható (pl. gerincre, izmokra, ízületekre, arcra, nyakra és fejre).

Foggyulladás esetén: a fájó fog és a legközelebbi nyirokcsomó feletti bőrfelületet kenjük be Cytosan Fomentum géllel. Hagyjuk 20 percig hatni, majd mossuk le vízzel, és vastagon kenjük be Artrin krémmel. Amikor a krém bebarnult, mossuk le vízzel.

Fájdalmas menstruáció esetén: a méh és a lágyék fölötti bőrfelületet kenjük be Cytosan Fomentum géllel. Hagyjuk 20 percig hatni, majd mossuk le vízzel.

Alkalmazása

A Cytosan Fomentum gélben levő anyagok képesek mélyen a szövetekbe hatolni, és ott magukhoz kötik a salakanyagokat, ezzel elősegítve a sejtek megújulását és védelmét. Ezeket a tulajdonságokat mosakodás vagy fürdés közben a bőr védelmére és megfiatalítására (arc maszkok) használhatjuk.

A Cytosan Fomentum gélből készített pakolásokat az arcon kívül a hátra, izmokra, ízületekre, sérült (horzsolások, ödéma, váraláfutás, sérülések) vagy károsodott (pl. UV sugárzás, sugárkezelés) bőrfelületre tehetjük.

A gélt könnyedén elkenjük a bőrön, és hagyjuk 20 percig hatni, majd vízzel mossuk le. A folyamatot többször is megismételhetjük.

Összetétel

Víz, Ligno-humát, Kálium-humát, gyümölcscukor (hidratáló), Hydroxyethyl Ethylcellulose (emulgeáló szer), máriatövismag kivonat (szilimarin), xanthan gumi, glicerin, p-Anisic Acid, Dehydroacetic Acid (gomba és baktérium ellenes tartósító szer), borostyánkősav.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455