Energy Cistus Complex 30 ml

Az Energy Cistus Complex cseppet alkalmazhatjuk vírusfertőzések, felső légúti-, emésztő- és bélrendszeri gyulladások esetén.

Leírás

Energy Cistus Complex 

Kiszerelés: 30 ml

Az Energy Cistus Complex a Cistus Incanus (bodorrózsa) leveleiből származó, koncentrált növényi kivonatot és a Cistus Ladanifer (balzsamos szuhar) tiszta esszenciáját tartalmazó bioinformációs készítmény.

Milyen esetekben alkalmazhatjuk az Energy Cistus Complex cseppet?

– Vírusfertőzés
– Gombás eredetű megbetegedések
– Bakteriális eredetű megbetegedések (pl. Chlamydia)
– Felső légúti gyulladás, emésztő- és bélrendszeri gyulladások kiegészítő kezelése

A Cistus Incanus (bodorrózsa) főbb jellemzői

Az örökzöld Cistus Incanus egy aromás illatú cserje, amely túlnyomórészt Görögországban őshonos. Egészen a Krisztus előtti 4. századig visszakövethető a gyógynövény alkalmazása.

Vizsgálatok szerint a Cistus teája 20x erősebb antioxidatív potenciállal rendelkezik, mint a C- és az E-vitamin. Eddig a vörösbort és a zöld teát gondolták polifenolban a leggazdagabbnak. A zöld teában a Cistus teához képest csak egyharmadnyi vitaminszerű anyag van jelen. A polifenolok olyan csersavvegyületek, amelyek körülveszik és megkötik a baktériumokat, vírusokat és nehézfémeket, hogy azok ne tudjanak benyomulni a sejtekbe. A betegség enyhül vagy nem is tör ki. A Cistusban található polifenolok így képesek a szív- és érrendszert stabilizálni, az immunrendszert erősíteni és a sejtanyagcserét védeni. A Cistus fertőzés esetén védi a szöveteket a gyulladások és a toxinok által okozott károsodásoktól.

Adagolás

2-7 csepp napi 1-3 alkalommal. Használat előtt felrázandó. Vízzel hígíthatjuk. Napközben fogyasszon bőséges folyadékot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455