Energy Audiron 30 ml

Az Energy Audiron gyulladáscsökkentő, baktérium-, vírus- és gombaellenes (bőrgomba) hatású. Középfülgyulladás, fülzúgás, fülfájás, fülcsengés esetén hatékonyan alkalmazható.

Leírás

Energy Audiron

Kiszerelés: 30 ml

Az Energy Audiron segíthet középfül-gyulladásnál, közvetlenül a fülbe cseppentve. Előnyösen hathat a halláskárosodásra, fülzúgásra és fülcsengésre. Fejfájáskor kenje be vele a homlokát és a nyaki gerinc területét.

Herpesz, szemölcs, bőrgombásodás (főleg a lábon), bőrgyulladás, fej- és fogfájás, mellgyulladás (szoptató anyáknál) és gyulladt aranyér esetén ugyancsak hasznos lehet.

Az Energy Audiron kiemelt hatásterületei: fül, herpesz, gyulladások (aranyér, akne), szemölcs.

Alkalmazása

A mindennapi fültisztításnál csepegtessünk néhány csepp Energy Audiront egy fültisztító pálcikára és az ismert módon tisztítsuk ki fülünket.

Középfülgyulladás esetén egy vattapamacsra csepegtessünk pár csepp Energy Audiront, majd csepegtessünk a fülünkbe is és ezután a vattapamacsot óvatosan helyezzük be a fülbe. A tampon kiszáradása után az egész folyamatot ismételjük meg. Ha néhány óra múlva nem következik be javulás, keresse fel orvosát. Ajánljuk az Energy Vironal készítménnyel való együttes használatát.

Sömör és némely szemölcsfajta megjelenésének esetében naponta többször töröljük át a kezelendő bőrfelületet. A sömörös megbetegedések kezelését kiegészíthetjük az Energy Cytovital krém használatával. A bőrproblémák kezelésének módját mindig beszélje meg orvosával.

Az Energy Audiron és Energy Artrin krém együttes használata bizonyítottan hatékony olyan esetekben, amikor túleröltetett kulcscsonttal, vállizomzattal vagy felkarban érzett fájdalommal állunk szemben.

Fül mögött jelentkező duzzanatok, gégeduzzanatok vagy nyaki gerincmerevség esetében az Energy Artrint az Energy Droserin krémmel együtt kenjük fel a nyaki gerinctájékra.

Gombás megbetegedések esetében, főleg, ha a betegség a lábon jelentkezik az Energy Artrin használatát az Energy Protektin krém alkalmazásával egészíthetjük ki.

Bőrgyulladás, fülzúgás, hallászavarok esetében, valamint idősebb pácienseknél a hallás javításának érdekében az Energy Audiron mellett javasoljuk az Energy Korolen, a Renol, esetleg a King Kong alkalmazását.

Az Energy Audiron fogfájás esetében is kiválóan használható. Ilyenkor az Energy Artrinnal és a Cytovital krémmel együtt vigyük fel a készítményt az arc azon részére, ahol a fájdalmat érezzük.

Összetétel

Nehézszagú gólyaorr (geranium robertianum)
Lándzsás útifű (plantago lanceolata)
Fekete nadálytő (symphytum officinale, forrasztófű, madárgyökér)
Sédkender (eupatorium cannabinum, kenderpakóca)
Sarkantyúka (tropaeolum majus, kapucinusvirág)
Vadgesztenye (aesculus hippocastanum)
Őszi vérfű (sanguisorba officinalis)

Papvirág (réti margitvirág)

Békalencse
Almaecet
Mirhaolaj
Grépfruit olaj
E-vitamin

Ásványok: borostyánkő, rózsakvarc, malachit, kalcedon (kovakő), andradit ásványok bioinformációi

Figyelem!

A készítmény csak külsőleg alkalmazható!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455