Energy Artrin krém 50 ml

Az Energy Artrin krém használható ízületi gyulladás, izom- és íngyulladás, reuma, gerincfájdalom, nyaktájéki izomfájdalom, mozgásszervi panaszok, a nyirokrendszer elégtelen működése, fáradtság, hideg végtagok, a végtagok elégtelen vérellátása esetén.

Leírás

Energy Artrin krém

Kiszerelés: 50 ml

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum.
Kiemelt hatásterületei: mozgásszervek, fájdalom, gyulladás, nyirokrendszer.

A biológiailag aktív növényi anyagok, ásványi és más eredetű bioinformációk összessége az energetikai pályák harmonizációjára használható különböző fájdalmaknál, gyulladásos megbetegedéseknél, ízületi degenerációknál, duzzanatoknál, reumánál, köszvénynél, derék-, hátigerinc- és nyak- csigolyafájdalmaknál, nyirokrendszeri problémáknál és bénulásoknál. Kitűnő fáradékonyság, fázékonyság, a végtagok elégtelen vérellátása és valamennyi mozgásszervi betegség esetén. Használható csonttörések utáni regenerációra, zúzódásra, izom- és ízületi gyulladás után. Harmonizálja a szervezetet utazáskor, hányinger, ájulás, felfúvódás, gyakori ásítozás, gyomorfájás, hasmenés, lépés hasnyálmirigy-problémák, migrén, a központi idegrendszer zavarai esetén. Alkalmazzuk a krémet a hátgerinc teljes hosszában az életenergia növelésére.

Veseproblémáknál, húgyhólyag, prosztatabántalmaknál és különféle gyulladásos állapotokban az Artrin krém használata a belsőleg alkalmazható Energy Renol cseppekkel együtt ajánlott.

Az Artrin krém elsősorban a lép-hasnyálmirigy, a gyomor, a máj, a húgyhólyag, a vese, a hármas melegítő energetikai pályáját és a befogadó meridiánt harmonizálja.

Alkalmazása

Energizálás és vitalizálás céljából a krémet a hátgerinc mentén végig és a szegycsont fölött használjuk. Immungyengeségnél az Artint a mellcsont fölé kenjük. Ha regeneráció céljából használjuk, akkor a krémet nagyon vékony rétegben naponta 1-3x kenjük a kívánt szerv vagy annak reflexzónái, illetve meridiánjai fölött.

Az Artrin krém használata egyéb Pentagram készítményekkel

Fogfájás, mandulagyulladás, középfülgyulladás esetén javasoljuk, hogy a Renollal és az Audironnal együtt használja.

Az Artrin krém gyömbértartalma miatt igen hatásos az utazási betegségnél. Hasonló pozitív hatást figyelhetünk meg a migrénnél, ahol a gyömbér egyedülálló. Az Energy cég Korolen nevű készítménye szintén elegendő mennyiségű gyömbért tartalmaz. Azok, akik az utazásnál kellemetlen tünetekkel bajlódnak (ún. kinetózis), próbálják ki a Korolent az Artrinnal kombinálva. Utazás előtt vagy alatt vegyünk be egy evőkanál vízben pár csepp Korolent, az Artrin krémmel pedig kenjük be a halántékunkat, a garat és az orr alatti részt. Esetenként elég csak az orrot bekrémezni.

Az Energy Artrin krémet használhatjuk felfúvódásnál, a hasnyálmirigy működési zavaraira a Regalen cseppekkel együtt kombinálva.

Összetétel

Gyógynövénykivonatok: fekete nadálytő, kálmosgyökér, betyárkóró, fehér akác, réti legyezőfű, gyömbér, orvosi somkóró, közönséges gyújtoványfű, hegyi árnika, kapor, vadgesztenye, aranyvessző, édesgyökér, babér, görögszéna, nagy sarkantyúka
Podhájskai termálvíz
Illóolajok: gyömbér, eukaliptusz, kámfor, rozmaring, mirha, sztóraxfa, levendula, télizöld meténg, tuja, fahéj, szegfűbors
Gyanták: mirha, tömjén és sárkánycserje kivonatok – ezek az anyagok antibakteriális, antimikrobiális és gombaölő hatásúak

Növényi olajok
Kálium-humát
Ásványok: fluorit, malachit, ezüst, szfalerit, antimonit, kalcit ásványok bioinformációi
Liposzómák

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455