Energy Annona Forte 30 ml

Az Energy Annone Forte elsősorban a máj, a lép, a gyomor, a hármas melegítő és a szívburok energetikai pályáját harmonizálja.

Leírás

Energy Annona Forte

Kiszerelés: 30 ml

Az Annona forte az Annona muricata leveleiből nyert koncentrált kivonatot tartalmazó, bioinformációs készítmény.

Az ún. szoliter növénykivonatok csoportjába tartozik, amely kivonatok egyedülállóságukkal és jellegzetességükkel kiemelkednek a többi közül, ezért leginkább önmagukban, egy összetevőjű készítmények formájában alkalmazzuk őket.

A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. Működésbe lépésük által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

Annona muricata

A növény Graviola néven is ismert. A perui Amazóniában, azon belül is Peru tropikus területein őshonos. Az Annona áldásos hatásaival már a Kolumbusz előtti időkben is éltek az őslakosok. A fa valamennyi része felhasználható, beleértve a kérgét, a leveleit, a gyökerét, a gyümölcseit, sőt még a magvait is. A fa leveleiből főzött teát nyálkahártya-gyulladás, míg őrölt magvait belső és külső paraziták ellen használják a perui Andokban. A növény kérgét, gyökerét és leveleit Brazíliában is alkalmazzák.

Az Energy Annona Forte cseppekről itt olvashatsz bővebben.

Ajánlott adagolás

Naponta 1-3 x 2–7 csepp.

A készítmény tulajdonságait figyelembe véve javasoljuk a legfeljebb 30 napos ciklusokban történő szedését. Egy 30 napos ciklus évente maximum 2-3 alkalommal ismételhető meg. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A szervezet minél hatékonyabb méregtelenítése céljából a regeneráló kúra alatt növelje a bevitt folyadék mennyiségét.

Figyelmeztetés

3 éves kor alatt nem ajánlott.

Várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott.

Rendkívül alacsony vérnyomású embereknek nem ajánlott.

Abban az esetben, ha az orvossal való konzultáció alapján hasznos lenne a készítmény hosszabb ideig tartó használata, javasoljuk, hogy az érintett személy az Annona Forte mellett probiotikumokat is szedjen a bélmikroflóra egészségének megőrzése, működésének optimalizálása céljából.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455