Enachi tabletta 8 db, 24 db, 80 db

Túlzott kimerülés, alváshiány, időzóna eltolódás, koncentrálóképesség hiánya, reakcióképesség és koncentráció segítése a sport terén, vizsgastressz alatt.

Leírás

Enachi tabletta

Kiszerelés: 8 db, 24 db, 80 db

Az Enachi tabletta 10 mg NADH-t tartalmaz tablettánként.

Üzletünkben kapható az Enada NADH tabletta is: 5 mg NADH/tabletta

Az Enachi tabletta messze az egyik legjobb sejtenergia termelő. Segíti az NO (nitrogén-monoxid) termelést, amely az erek relaxációjához vezet több szervünkben, mint a szív, tüdő, agy, vese.

Az NADH – biokémiailag – a szervezetben megtalálható legpotenciálisabb antioxidáns. Az antioxidánsok védik a szervezetet a szabad gyökök roncsoló hatásától. Az orvostudomány közel száz olyan megbetegedést ismer, melyeket a szabad gyökök okoznak. Ezek között találjuk a szív- és érrendszeri megbetegedések egy részét, a daganatos megbetegedéseket, az ízületeket érintő degeneratív betegségeket és az öregedéssel kapcsolatos kórformákat, eredményesen alkalmazható Parkinson-kór, Alzheimer-kór, Sclerosis multiplex esetében is, jelentősen javítja a betegek életminőségét. Depresszió és krónikus fáradtság esetén is hatásosan alkalmazható.
A NADH-nak közvetlen pozitív hatása van a szervezet sejtes immunvédekezésére és az önjavító mechanizmusaira. A NADH-t eredményesnek találták atléták fizikai állóképességének fokozásában is.
A kutatások azt bizonyították, hogy a NADH szedése biztonságos, semmiféle mellékhatását nem mutatták ki. A NADH dózisát ezért bátran igazíthatjuk saját magunk is testünk igényei szerint.

Az NADH tulajdonságairól, hatásáról bővebben itt olvashatsz.

A Enachi tabletta ajánlott napi dózisa

Étrendkiegészítés és energiaszint emelése céljából: 10 mg naponta, a dózis az egyéni igényekhez igazítható.

Terápiás adagolás

5-25 mg naponta, az egyéni igényektől és a kezelőorvosának utasításától függően.
Az ajánlott napi dózis függ az egyéni szükségletektől, attól, hogy az energiaszint növelése érdekében vagy terápiás céllal szedi-e az Enachi-t.

Adagolás

Naponta 1 tabletta reggel fél órával étkezés előtt, egy nagy pohár vízzel.

Az Enachi tabletta egy speciális bevonattal rendelkezik, amely csak a bélben oldódik fel, az NADH pedig innen szívódik fel. Ezért fontos, hogy az Enachi-t kizárólag vízzel vegyük be és bevétele előtt 4-6 órával ne együnk semmit. A legjobb, ha az Enachi-t közvetlenül ébredés után vesszük be, üres gyomorra egy nagy pohár vízzel. A bőséges víz segít abban, hogy minél gyorsabban a belekbe jusson a tabletta, hogy a lehető legrövidebb időt töltse a gyomorban.
A tablettát semmilyen esetben se törjük ketté vagy rágjuk szét, mert így elveszíti a hatását.

Összetétel

NADH 10 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455