Életkristály koncentrátum 94 ml

Életkristály koncentrátum, az erek egészségének védelmére kifejlesztve – új összetevőkkel, bevizsgált, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

Leírás

Életkristály koncentrátum

Kiszerelés: 94 ml

Az Életkristály koncentrátum hozzájárul az erek egészségének fenntartásához.
A tiszta és rugalmas erek lehetővé teszik a vérkeringés jobb működését, hogy az energia és a tápanyagok akadálytalanul eljuthassanak minden egyes sejthez.
Ily módon javulhatnak az anyagcsere folyamatok és javulhat az általános közérzet.

A másik fontos tulajdonsága az immunrendszer erősítése, amelyre bárkinek szüksége lehet életkortól függetlenül.
Az Életkristály polifenolokban és flavonoidokban gazdag, C-vitamint tartalmazó energiakoncentrátum, amely a benne található gyümölcsökön és növényeken keresztül képes a Nap szabad energiáit befogadni, raktározni, és sejteink számára felhasználhatóvá tenni.
Az oldat táplálja sejtjeinket, azokat energiával látja el, így azok jobb hatásfokkal tudnak működni.
C-vitamintartalma révén hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. Részt vesz az immunrendszer és az idegrendszer normál működésében, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Az antioxidánsokról a tudományos szaklapokban megjelent adatok alapján elmondható, hogy rendkívül hatékonyan segítik egészségünk megőrzését, emellett javíthatják a már kialakult érrendszeri és keringési betegséggel küzdők állapotát, támogatják az orvosok által előírt gyógyszerek, gyógykezelések hatását, ill. erősíthetik a legyengült szervezetet.
Az antioxidáns típusú vegyületek segíthetnek kivédeni a környezeti ártalmak, – pld. dohányfüst, különböző sugárzások, kipufogógáz, stb. – révén szervezetünkben keletkező ún. “szabadgyökök” egészségünkre ártalmas hatásait.
Ezeknek az agresszív szabadgyököknek szerepe lehet az öregedés és számos degeneratív betegség, – mint pl. szív- és érrendszeri betegségek, daganatok, gyulladások, bélbetegségek – kialakulásában.

Az antioxidánsok ugyancsak segíthetnek visszértágulat esetén. Bizonyos flavonoidok (pl. egyes bogyós gyümölcsökben található antocianidinek) fokozzák az ún. NOS-enzim működését, ill. gátolják a kollagén leépülését. A NOS enzim aktiválásával javítható a vénákban található billentyűk működőképessége, a kollagén leépülése pedig közrejátszik az érfal elgyengülésében, és a visszértágulatok kialakulásában.

Adagolás

Naponta 3×5 pumpálásnyi mennyiség hígítás nélkül, étkezéstől függetlenül.
Intenzív kúra esetén a fenti adag kétszerese (napi 3×10 pumpálás) ajánlott.
A hatékonyabb felszívódás érdekében célszerű 1-2 percig szájban tartani, majd ezután lenyelni.

Összetétel

Piros szőlőlé-, tisztított víz, gránátalmalé-, fekete cseresznyelé-, kék áfonyalé-, fekete bodzalé-, fekete berkenyelé- koncentrátum, méz, aszkorbinsav, zöld tea kivonat, tartósítószer (szorbinsav).

OÉTI reg.sz.:20044/2018

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455