Életkristály koncentrátum 94 ml

Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket és ezáltal csökkentik a krónikus betegségek kialakulásának valószínűségét.

Leírás

Életkristály koncentrátum

Kiszerelés: 94 ml

Az Életkristály koncentrátum ital egy magas antioxidáns (antocianidin) tartalmú elixír, különleges napdesztillációval készült bio gyümölcs-koncentrátum – tea kivonatokkal.

Az antioxidánsokról a tudományos szaklapokban megjelent adatok alapján elmondható, hogy rendkívül hatékonyan segítik egészségünk megőrzését, emellett javíthatják a már kialakult érrendszeri és keringési betegséggel küzdők állapotát, támogatják az orvosok által előírt gyógyszerek, gyógykezelések hatását, ill. erősíthetik a legyengült szervezetet.
Az antioxidáns típusú vegyületek segíthetnek kivédeni a környezeti ártalmak, – pld. dohányfüst, különböző sugárzások, kipufogógáz, stb. – révén szervezetünkben keletkező ún. “szabadgyökök” egészségünkre ártalmas hatásait.
Ezeknek az agresszív szabadgyököknek szerepe lehet az öregedés és számos degeneratív betegség, – mint pl. szív- és érrendszeri betegségek, daganatok, gyulladások, bélbetegségek – kialakulásában.

Az antioxidánsok ugyancsak segíthetnek visszértágulat esetén. Bizonyos flavonoidok (pl. egyes bogyós gyümölcsökben található antocianidinek) fokozzák az ún. NOS-enzim működését, ill. gátolják a kollagén leépülését. A NOS enzim aktiválásával javítható a vénákban található billentyűk működőképessége, a kollagén leépülése pedig közrejátszik az érfal elgyengülésében, és a visszértágulatok kialakulásában.

Az Életkristály koncentrátum egy olyan egyedülálló energiakoncentrátum, amely különleges napdesztillációs eljárás révén képes a nap szabad energiáit befogadni, raktározni és sejtjeink számára felhasználhatóvá tenni. A készítmény biogyümölcsök és növények speciális eljárással készült kivonata. Az oldat táplálja sejtjeinket, azokat energiával látja el, így sokkal jobb hatásfokkal tudnak működni.

Az összetevőik hatása révén képes a vízháztartás módosítására, ezért általa oldhatóvá lesznek az apoláris anyagok, pl. a zsírok. Így az oldat segít az ereink kitisztításában. Ezáltal csökkennek az érszűkület, érelmeszesedés, magas koleszterinszintből adódó problémák. A tiszta erek lehetővé teszik a vérkeringés jobb működését, biztosítva, hogy az energia és a tápanyagok akadálytalanul eljuthassanak minden egyes sejthez. Ily módon javulhatnak az anyagcsere folyamatok, amely fontos tényező a cukorbetegség esetén.

Adagolás

Naponta 3×5 pumpálásnyi mennyiség hígítás nélkül, étkezéstől függetlenül.
Intenzív kúra esetén a fenti adag kétszerese (napi 3×10 pumpálás) ajánlott.
A hatékonyabb felszívódás érdekében célszerű 1-2 percig szájban tartani, majd ezután lenyelni.
1 üveg (94 ml) = 1 havi adag (normál adagolás esetén)

Alkalmazása évente 3-4 hónapon keresztül, kúraszerűen ajánlott, de szükség esetén megszakítás nélkül is fogyasztható.

Összetétel

Víz, piros szőlő-, málna-, sárgabarack-, fekete cseresznye-, amerikai szederlé koncentrátum, méz, kamilla-, jázmin-, zöld tea kivonatok, alkohol (kevesebb, mint 1% v/v), tartósítószer (kálium-szorbát).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455