Egészségfarm Normogast tabletta 50 db, 100 db

Az Egészségfarm Normogast tabletta fellazítja a vastagbél falára lerakódott székletet és nem engedi annak további bomlását, erjedését, rothadását.

 

Leírás

Egészségfarm Normogast tabletta

Kiszerelés: 50 db, 100 db

A Normogast béltisztító tabletta az eddigi hashajtókkal ellentétben új élettani hatást fejt ki, nem székletgyorsító, nem hashajtó.

Ha este és reggel bevesszük az ajánlott adagot (2×3 db), éjszaka minden jel nélkül dolgozik és csak másnap lehet látni a hatását, mert fellazítja a vastagbél falára lerakódott székletet és nem engedi annak további bomlását, erjedését, rothadását.
Ez azért fontos, mert a szervezet a vastagbélből, a jól feldolgozott tápanyagot felszívja és ellátja testünk összes sejtjét megfelelő anyagokkal (vitamin, nyomelem, ásványi só, szénhidrát, fehérje, stb.).

Egy lerakódásokkal tele vastagbél sosem működhet úgy, mint egy tiszta felszínű.
A régóta székrekedéssel küzdő szervezet kicsivel több tablettát igényel, akár 8-10 db-ot is bevehetünk este. Amikor a napi rendszerességű ürítést elérték, csökkentsék a tabletták mennyiségét 4 db-ra.
Az eredmény akkor igazi, amikor a salakanyag (széklet) mennyisége növekszik kb. 4-8 nap alatt fogják a kívánt hatást észlelni és igyekezzenek fenntartani, mert sok lerakódás fog távozni.

Egy normál kúra 2-3 hónapig is tarthat, de bármikor újra lehet kezdeni.
Mellékhatása nincs, más gyógyszerek hatását nem befolyásolja.

Adagolás

Naponta 3×2 tabletta, étkezés előtt.

Összetétel

Mikrokristályos cellulóz

Lenmag (Linum usitatissimum) őrlemény

Keskenylevelű útifű levél (Plantago lanceolata L.) őrlemény

Magnézium-sztearát 20 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455