Dydex méhpempő 50 g, 100 g

Vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és aminosavak komplexuma. Egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket, kitűnő roboráló – immunerősítő.

Leírás

Dydex méhpempő

Kiszerelés: 50 g, 100 g

A méhészek figyelmét munkájuk során nem ke­rülhette el az a különbség, amely az anya és a mun­kásméh között észlelhető. A munkásméh rövid életű, nyáron kb. 4-6 hét, ezzel szemben az anya 5-7 évet is elél. A munkásméh szembetűnően kisebb az anyánál. Külseje lényegesen egyszerűbb. Az anya nagyobb, fő­leg potroha fejlettebb, hosszabb, színezete is szembe­tűnőbb. A leglényegesebb különbség mégis az, hogy egyedül csak az anya képes meg­termékenyített petéket lerakni, s így a fajfenntartás­ról gondoskodni.

Méhészek, kutatók hosszú nemzedéke kutatta az anya és munkásméh közötti különbségek okait. Napjainkban, már bizonyított tény, hogy táplálékuk kü­lönbségében rejlik ennek okozója. E különös és nagy értékű táplálék pedig nem más, mint az anyapempő, vagyis a méhpempő. Teljes joggal hívják ezt a csodálatos táplálék-kiegészítőt a hosszú élet és termékenység elixírjének.

A tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy a méhpempő kedvező tulajdonságai az emberi szervezetet is kedvezően befolyásolják.

– A méhpempő általános erősítő, roboráló hatású táplálék-kiegészítő.

– Segíti a szervezet megfelelő működését, sejtjeit megújítja, ezáltal lassítja az öregedés folyamatait.

– Kiváló serkentő és frissítő szer, fogyasztásával növelhetjük a munkateljesítményünket.

– Fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket.

– Ösztönzőleg hat szervezetünk védekező rendszerére, ezáltal növeli a szellemi és fizikai állóképességet.

– A méhpempő kiválóan hat a légutakra, a nyálkahártyára.

– Segít a táplálék megfelelő lebontásában, javítja az anyagcsere folyamatokat.

– Hatékony memóriajavító szer, erősíti az emlékezőképességet.

– Kiváló nyugtatószere testnek, léleknek a napi stressz hatások után.

– A vér cukorszintjét kiegyenlíti.

– Rossz étvágyú gyerekeknek étvágyfokozó hatású.

– Kitűnő segítség a vérképzésben.

– Normalizálja a menstruációt, fokozza a termékenységet.

– Jó hatással van a változó korú nők szervezetére.

– Ízületi fájdalmak enyhítésére.

– Visszaadja bőre rugalmasságát, a vérkeringés fokozásával.

– Segít szemölcs kezelésében, az immunrendszer erősítésével.

A méhpempőben megtalálható számos olyan alkotóelem, amely az ember táplálkozásában létfontosságú. A méhpempő összetétele nagyon gazdag, ezek együttes előfordulása végett tud olyan sok pozitív hatást gyakorolni az emberi szervezet számára. A méhpempő kb. 66% vizet tartalmaz. Meghatározó összetevője a teljes értékű fehérjetartalma, ami nagyon magas: 18-25%.

A méhpempőben eddig 25 aminosavat állapítottak meg. Fontos zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ugyanazok a cukrok találhatóak meg benne, melyek a mézben is. Magas arányban tartalmaz gamma-globulint, mely serkenti az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a fertőzésekkel szemben. Tartalmaz még olyan összetevőket, amely csak egészen kis mennyiségben található meg benne, de így is rendkívül fontosak, így antibakteriális és antibiotikus összetevők, gombaölő anyagok, pro-hormonok.

Melyek közül az egyik legjelentősebb az acetilkolin tartalma, mely a központi idegrendszerben, ingerületátvivő anyagként működik, a hippokampusz (előagy) új emléknyomok képződéséért felelős területén. A méhpempő fontos természeti forrása a 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA) nevű anyagnak (antibakteriális, gomba és vírusölő hatóanyag) erősíti a szervezet védekező képességét a betegségek ellen és segíti a szabad gyökök eltávolítását. A méhpempő biokémiai szempontból, nagyon összetett természetes anyag. A méhpempő összetétele és szerkezete olyan egyedi és különleges, hogy szintetikusan eddig még nem sikerült előállítani. Ez is azt bizonyítja, hogy a méhpempő egy páratlan tápanyag.

A Dydex méhpempő adagolása

Napi 2×1 gramm, azaz 2×1 adagolókanál, testsúlytól függően.

A tünetek megjelenésének első napjaiban többszörös mennyiséget is alkalmazhatunk.
Reggel étkezés előtt fél órával, illetve este vacsora után egy órával a nyelv alá helyezve, hagyni felszívódni. 2-3 hónapos kúrákban alkalmazzuk, melyek között 30 napos szünetet javasolunk.

Összetétel

100% tisztaságú friss méhpempő, mely tartósítószert, adalékanyagokat nem tartalmaz.

Tárolás

A méhpempőt hűtőszekrényben 5°C alatti hőmérsékleten, hosszabb ideig akár, fagyasztott állapotban is tárolhatjuk. Mézzel keverve, javasolt arány kb. 2%, azaz 10 g méhpempőt keverjünk 500 g mézhez, így akár hűtés nélkül is tárolható.
Lehetőleg száraz helyen tartsuk, fénytől, levegőtől óvjuk, fémmel ne érintkezzen!
A termék fém tetővel zárt üvegben kerül forgalomba, a tető belseje védőréteggel van ellátva, így fémmel nem érintkezik, nem oxidálódik!

Figyelmeztetések

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ellenjavallt azok számára, akik allergiásak a méhészeti termékekre!

Szavatosság

A friss méhpempő, normál tárolási (0-5°C közötti hőmérsékleten) körülmények között, a gyártástól számított 12 hónapig őrzi meg jótékony hatásait, tekintettel arra, hogy semmilyen adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A lejárati időt, minden esetben a termék dobozának alján jelöljük.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455