Dr. Theiss Coenzym Q10 forte 60 db

A kutatások szerint a koenzim Q10 erősítheti a szívizmot, csökkentheti a vérnyomást, valamint az angina pectorisban (szívtáji fájdalom) szenvedők panaszait, immunerősítő, lassítja az öregedési folyamatokat.

 

Leírás

Dr. Theiss Coenzym Q10 forte kapszula

Kiszerelés: 60 db

Az idősödő szervezetben egyre kisebb mennyiségben termelődik, így szükségessé válhat az étrend-kiegészítőkkel való pótlása. Segít az időskori fáradtság leküzdésében. Különösen nagy szükség van rá a szervezet fokozott szellemi és fizikai megterhelésekor.

Dr. Theiss vajon miért kínálja a Q10-et magnéziummal és E-vitaminnal kombinálva?

1. Mert a magnézium a testi és szellemi teljesítőképesség, az idegek és az izmok megfelelő működéséért felelős. Optimalizálja a sejtek oxigénellátását. Kitágítja a vérereket, megakadályozza a migrént, a szívtáji szorító fájdalmakat, az alvászavart. Befolyásolja az idegek és izmok terhelhetőségét.

2. Görcsoldó: ez érvényes mind a menstruáció görcseire, mind a lábgörcsökre. Stressz és depresszió ellen is segít. Magnéziumhiány esetén az ember ideges lesz, nem tud koncentrálni, csökken a teljesítőképessége és állandóan fáradt.

3. Az E-vitamin megakadályozza a szívbetegségek kialakulását. Hosszú távon csökkenti az LDL koleszterinszintet, véralvadás-gátló. Az E-vitamin meg tudja akadályozni, hogy az LDL koleszterin az erek falára tapadjon, és az eret elzárja, ami emlékezési zavarokhoz vagy szívinfarktushoz vezetne. Mind több bizonyíték utal arra is, hogy véd a rák különböző formái ellen. Antioxidáns, fokozza a szervezet ellenálló képességét, javítja a bőr minőségét, enyhíti az ízületi gyulladásos panaszokat.

Ez a hármas kombináció megnöveli az izmok, sőt a szívizom erejét is, segít az időskori fáradtságérzés leküzdésében, ezen kívül ajánlott a szervezet fokozott energiaigénye esetén, a különböző stresszhatások, szellemi és fizikai megterhelés és az aktív sportolás során is.

Ahhoz, hogy egészségünket megóvjuk és lassítsuk sejtjeink öregedését, gondoskodnunk kell a Q10 hiány megszüntetéséről!

Adagolás

Naponta 1 kapszula.

Összetétel

Q10 (ubikinon) 60 mg
E-vitamin 12 mg
Magnézium 165 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455