Dr. Steinberger Bio Fekete Áfonya Nektár 750 ml

A Dr. Steinberger Bio Fekete Áfonya Nektár hatékonyan alkalmazható a cukorbetegség következtében kialakuló retinopátia gátlásában, az éjszakai látás javításában, az időskori látásélesség csökkentésében és szürke hályog kialakulás késleltetésében.

Leírás

Dr. Steinberger Bio Fekete Áfonya Nektár

Kiszerelés: 750 ml

A Dr. Steinberger Bio Fekete Áfonya Nektár ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, min. 70%-os gyümölcstartalommal.

Erdőben vadon termő fekete áfonya gyümölcséből készül. A fekete áfonya hatóanyagai megőrzik, illetve javítják az erek rugalmasságát, tágulási képességét, ezáltal csökkentik az érelmeszesedés, a keringési betegségek, perifériás érbántalmak (vénás elégtelenség, aranyér) ödémásodás kialakulásának esélyét.

A gyümölcs színéért felelős antociánok előnyös élettani aktivitásának jelentős összetevője a szemre, illetve látásra kifejtett hatás.
Az antociánok csökkentik a retina fényérzékeny pigmentjének lebomlását, serkentik képződését, ugyanakkor védik a szem kapillárisait, javítják mikrocirkulációját.

A fekete áfonyát, annak főzetét és száraz kivonatát alkalmazzák akut hasmenés kezelésére és a gyógyszeres kezelés támogatására.
Polifenol tartalmának köszönhetően száj- és toroköblögetésre is ajánlják.

A fekete áfonya legfőbb hatóanyagai az antioxidánsok. Minden olyan állapotban jelentős az egészségvédő szerepük, ahol a szabad gyökök bizonyítottan károsítanak, rontják a szellemi és testi erőnlétet, az immunrendszer működését.

Adagolási javaslat

Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl.

Összetétel

Bio feketeáfonyalé, víz, bio nyers nádcukor

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455