Dr. Steinberger Acerola Plus natúr 450 ml

Az acerola elsősorban magas C-vitamin tartalmának köszönheti népszerűségét. C-vitamin tartalma egyike a legmagasabbaknak a gyümölcsök közül – mintegy harmincszor nagyobb, mint a citromé.

Leírás

Dr. Steinberger Acerola Plus natúr

Kiszerelés: 450 ml

A Dr. Steinberger Acerola Plus natúr édesítés nélküli gyümölcskészítmény.

A C-vitamin a szervezetben fontos feladatokat lát el, többek között hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és elősegíti a vas felszívódását, továbbá védi a sejteket az oxidatív stressz ellen.

Az acerola (Malphighia glabra) egy bokor, mely a száraz, lombhullató erdőkben nő. Nagy mennyiségű világospiros, 1-2 cm átmérőjű, kis magokat tartalmazó termése az Európában honos cseresznyefélékre emlékeztet. Épp ezért Barbados-i, Puerto Rico-i, vagy indiáncseresznyének is nevezik.

Az acerola kétszer annyi magnéziumot, pantoténsavat és káliumot tartalmaz, mint a narancs. Jelentős az A-vitamin, B1-, B2-, B3-vitamin tartalma. Az acerolában további 150 hatóanyagot is felfedeztek. A C-vitamin és az egyéb, fentebb említett vitaminok mellett tartalmaz 3-methyl-3-butenolt, dehidroaszcorbin savat, kalciumot, szőlőcukrot, diketogulon savat, fruktózt, furfuralt, hexadecanoic savat, vasat, limonént, L-almasavat, foszfort, fehérjét és szukrózt.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455