Dr. Herz Almapektin Extraktum kapszula 60 db

Az almapektin, mint élelmi rost jó hatással van az emésztésre, elősegítheti a fogyókúrát, a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből, hiszen megnövelik a béltartalom mennyiségét és gátolják a székrekedés kialakulását.

Leírás

Dr. Herz Almapektin Extraktum kapszula

Kiszerelés: 60 db

A rostszegény táplálkozás számos betegség kialakulásának a rizikótényezője. A kutatások alapján az almák pektintartalma a legnagyobb a gyümölcsök között. Az almapektin és általában a pektinek vízoldékony rostok, vízzel keverve gélesítő hatással rendelkeznek. Mivel étkezési rost, az almapektin jó hatással van az emésztésre, elősegítheti a fogyókúrát. Az élelmi-rostok következtében a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből, hiszen megnövelik a béltartalom mennyiségét és gátolják a székrekedés kialakulását.

A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál vércukorszint fenntartásában.

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Javasolt fogyasztás

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le. Vegetáriánus kapszula, kizárólag növényi alapanyagokból készült!

Összetétel

Almapektin, HPMC (kapszula anyaga), króm-pikolinát

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Almapektin 400 mg

Króm 200 mcg

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455