Dr. Chen Prostayol cseppek 50 ml

Dr. Chen Prostayol Füzike cseppek: a prosztata és a húgyúti szervek egészségének fenntartására.

Leírás

Dr. Chen Prostayol cseppek

Kiszerelés. 50 ml

A Dr. Chen Prostayol cseppek nemcsak férfiaknak, de nőknek is ajánlott a húgyúti fertőzések elkerüléséhez.

kisvirágú füzike kivonat hozzájárul a prosztata egészségének fenntartásához, az alsó húgyúti szervek megfelelő működéséhez.

cink hozzájárul a vér tesztoszteron szintjének fenntartásához, a megfelelő termékenység és szaporodás fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban, támogatja a szellemi teljesítményt.

B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Támogatja az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működését. A folyadék formula kedvező felszívódást biztosít a szervezetben.

Összetétel

Víz, kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) kivonat, cink-szulfát, kálium-szorbát (tartósítószer), B6-vitamin (pirixodin-hidroklorid).

Adagolás

Naponta 2 x 25 csepp (2,5 ml), amely folyadékban elkeverve fogyasztandó. Használat előtt felrázandó! Az esetleges üledék kiválás a termék minőségét nem befolyásolja.

Aktív hatóanyagok / napi adag/ 2 x 25 csepp / 2,5 ml

Kisvirágú füzike kivonat 150 mg (megfelel 1500 mg gyógynövénynek)

Cink 7,5 mg

B6-vitamin 1,25 mg

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt hígítva alkalmazza!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455