Dr. Chen Ötlevelű Ginseng tea 50 g

Átfogó antioxidáns hatású, adaptogén gyógynövényként megvan az a különleges képessége, hogy “helyreállítsa a homeosztázist”, azaz “visszaállítsa az egyensúlyt” a test számos területén.

Leírás

Dr. Chen Ötlevelű Ginseng tea

Kiszerelés: 50 g

A Jiaogulan tea, más néven az Ötlevelű Ginseng tea vagy Gulan, a kínai népi gyógyászat szerint a „Hallhatatlanság növénye”.

A gulan a ginsenghez képest kevésbé ismert ázsiai növény, amit a kínaiak elsősorban azért használtak, hogy száz évig, vagy annál tovább éljenek. Azok, akik Kínában ismerik ennek a növénynek az áldásos tulajdonságait azt mondják rá:

“Olyan, mint a ginseng, csak sokkal jobb.”

A Gulan őshazája Ázsia, és elsősorban Kínában, Észak-Vietnámban és Japánban őshonos.

A japánok Japán ginsengnek nevezik. Ellentétben a ginsenggel, a magas vérnyomásban szenvedők is bátran fogyaszthatják a belőle készült teát. Magas flavonoid tartalma mellett 8 különböző mikroelem és 18 féle aminosav is megtalálható a növényben.

Az Ötlevelű Ginseng tea baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatású, pozítiv hatású magas vérnyomásnál, álmatlanságnál. Az immunrendszert serkenti, fokozza a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, erősíti a szervezetet.

Ajánlott adagolás

Napi 2-3 csésze tea elfogyasztása.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455