Dr. Chen Multimax vitamin+Q10+Szelén 40 db

A Dr. Chen Multimax vitaminkészítményben található flavonoid hatóanyagok (béta-karotin, rutin, lutein, likopin) szintén antioxidánsként támogatják a szervezet védekezését a káros szabad gyökökkel szemben.

Leírás

Dr. Chen Multimax vitamin+Q10+Szelén

Kiszerelés: 40 db

A Dr. Chen Multimax vitamin+Q10+Szelén készítmény Q10 koenzim és jelentős mennyiségű természetes élesztőből származó szelén kombinálásával – összesen 32 aktív hatóanyag felhasználásával – készült komplex multivitamin, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. A hiányállapotok elkerülése érdekében érdemes odafigyelni a szervezet számára megfelelő, rendszeres vitamin és ásványi anyag bevitelre.

A Q10 koenzim antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működéséhez, valamint a vérnyomás normál értékének fenntartásához. A Q10 koenzim javíthatja az általános fizikai állóképességet, sportolás során növelheti a teljesítményt.
A szelén fontos szerepet játszik a szabad gyökök hatástalanításában, segíti az immunrendszer egészséges működését és szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez.

Adagolás

Naponta 1 tabletta.

Összetétel

Kalcium-karbonát, kalcium foszfát, magnézium-oxid, C-vitamin, kukoricakeményítő, filmbevonó por (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilénglikol), hordozó (mikrorkristályos cellulóz), koenzim Q10, térfogatnövelő szer (magnézium-sztearát), cink-oxid, B3-vitamin, béta-karotin, E-vitamin, vas-fumarát, PABA (para-amino-benzoesav), szelénes élesztő, B5-vitamin, lutein, bórsav, rutin, A-vitamin, mangán-szulfát, B6-vitamin, D3-vitamin, réz-szulfát, B2-vitamin, B1-vitamin, K1-vitamin, likopin, folsav, nátrium-molibdát, nátrium-jodid, króm-klorid, vanádium, biotin, B12-vitamin.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455