Dr. Chen Ganoderma gomba szelet 50 g

Ganoderma gomba az immunrendszer védelmére.

Leírás

Dr. Chen Ganoderma gomba szelet

Kiszerelés: 50 g

A pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) hatóanyagai támogatják az immunrendszer egészségét, melyet számos nemzetközi kutatás is igazol. Értékes poliszacharidokat, flavonoidokat, nyomelemeket, aminosavakat tartalmaz. Hatóanyagai hozzájárulnak a keringés egészségéhez, segít csökkenteni a koleszterin szintet. Hozzájárul a szervezet természetes védekezésének fenntartásához.

Elkészítési javaslat

– Gombakivonat

Tegyen 6 szelet gombát fél liter vízbe, áztassa 15-20 percig. Ezt követően öntse le a gombáról a vizet, majd a 6 szelet gombát tegye 1 liter vízbe és főzze 40 percig, ezután szűrje le a folyadékot egy edénybe. A leszűrt gombához adjon hozzá újabb 1 liter vizet és főzze ismét 30-40 percig. Ezt a főzetet is szűrje le és öntse hozzá a korábbi mennyiséghez. A kétszer lefőzött gomba kivonat összekeverést követően fogyasztható.

– Leves

Tegyen 6 szelet gombát fél liter vízbe, áztassa 15-20 percig, ezt követően öntse le a gombáról a vizet. Használható a marha-ín (lábszár) vagy pikkelyes pontyhal leves elkészítéséhez, gyógynövény gomba hatóanyagainak jobb kioldódása érdekében javasolt min. 40 percig főzni.

Ajánlott adagolás

A lefőzött folyadékot lehetőleg egy nap alatt fogyassza el, többször keveset fogyasztva (5-6-szor naponta).

Összetétel

Ganoderma lucidum gomba

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455