Dr. Chen Csüdfű gyökér szeletek 20 g

A csüdfű gyökér hatóanyagainak köszönhetően támogatja a vitalitást és az immunrendszert. Hatékony kimerültség esetén és a menopauza idején is.

Leírás

Dr. Chen Csüdfű gyökér szeletek

Kiszerelés: 20 g

A csüdfüvet (Astragalus membranaceus) a kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing).

A csüdfű kínai neve huangqi, ami „sárga vezért” jelent, s amely egyaránt utal a gyökér sárga színére és elismertségére. Hasznos összetevői: a flavonoidok, poliszacharidok, triterpének, glükozidok, aminosavak és nyomelemek.

A hagyományos kínai gyógyászat gyenge immunrendszer, a qi elégtelen keringése miatt fellépő problémákra (pl. spontán és éjszakai izzadás), valamint a betegségek utáni felépüléshez alkalmazza. Erősíti a lépet és hatékony annak elégtelen működéséből eredő problémák (rossz étvágy, fáradtság, gyengeség) esetén is. Emellett erősíti a tüdőt. Irodalmi adatok igazolják, hogy – különösen szülés után – hatékony süllyedéses szindrómák és vérelégtelenség esetén (méh- vagy gyomor előesése, méhvérzés) is.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455