Dr. Aliment Lizin-C kapszula 60 db

A lizin ajakherpesz, bárányhimlő és az övsömör megelőzésében és kezelésében rendkívül hatékony. Elősegíti továbbá az izom, a csont és egyéb szövetek kialakulását és fenntartását, gyorsítja a regenerálódást.

Leírás

Dr. Aliment Lizin-C kapszula

Kiszerelés: 60 db

A Lizin egy esszenciális aminosav, a fehérjékben általában megtalálható 20 aminosav egyike.

Napi szükségletünk 1-1,5 g.

A szív egészségi állapotára jótékony hatással van, mivel megakadályozza a felesleges anyagok lerakódását az artériák falára.

A lizin szerepet játszik a kollagén képződésében, ami a bőr, az izmok és az ízületek egészségi állapota szempontjából fontos. Az öregedés során kollagént veszítünk, aminek ráncosodás az eredménye. A kollagén természetesen az összes kötőszövet egészsége szempontjából fontos anyag a porcok, inak, ízületek, bőr, csontok és fogak, és sok szövet növekedésében, valamint regenerálódásában kulcsszerepe van.
A legújabb csontritkulással kapcsolatos kutatási eredmények azt támasztják alá, hogy a kalcium, foszfor és D-vitamin bevitele mellett ugyanekkora szerep hárul a lizinre is, ennek a betegségnek a megelőzésében, leküzdésében. Hiányában a kalcium nem tud beépülni a csontokba és fogakba.

Adagolás

Naponta 1×2 kapszula.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

C-vitamin (aszkorbinsav) 30 mg

L-lizin 714 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455