Diabess teakeverék 50 g, 100 g

Diabess teakeverék: cukorbetegségre való hajlam esetén az étrend szabályozásával elérhető egyensúlyi állapot fenntartására és elősegítésére. 

Leírás

Diabess teakeverék

Györgytea

Kiszerelés: 50 g, 100 g

A György tea öt gyógynövényből álló diéta kiegészítő keverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert. A recept egy régi gyógyító család hagyatékából került elő néhány éve és azóta számos eredmény bizonyítja, hogy hatása ma is ugyanolyan kedvező, mint azelőtt.
A régi füvesdinasztia ma is élő láncszeme Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember, aki a nagymama tudását, receptjét felhasználva fejlesztette tovább a keveréket. Szerencsés ötvözete ez a tea a hagyománynak és a modern tudománynak, hiszen Gyuri bácsi a bükki erdőkben gyűjti a gyógynövényeket már több évtizede, ugyanakkor komoly szakkönyveket bújva ma is képzi magát.

A tea rendszeres és folyamatos fogyasztása diétás, tablettával és inzulinnal kezelt cukorbetegek számára egyaránt ajánlott. Cukorszinttől függően napi egy, illetve enyhébb esetekben heti egy-két csésze tea fogyasztása ajánlott a szakorvos által előírt terápia változatlan betartásával.

Hatásmechanizmusa a benne található anyagok azon tulajdonságán alapul, amely lassítja a szénhidrát felszívódást, s így a szénhidrátból vércukor kialakulását. Ezért fontos, hogy a teát közvetlenül a főétkezés után fogyassza el a cukorbeteg, mielőtt a táplálékkal a szervezetbe kerülő és nagyon gyorsan felszívódó szénhidrátból kialakul a vércukor.

Minden benne található növény régóta ismert a füvekkel való gyógyításban.

Az egyik összetevő jól ismert immunerősítő, nyugtató hatásáról, ami megszünteti a cukorbetegség miatt kialakult idegességet, álmatlanságot, viszketegséget és gyomorpanaszokat.
A György tea másik alkotóeleme enzimfolyamatokat befolyásol, régóta használatos a népi gyógyászatban cukorbetegség ellen.
A harmadik általános tisztító hatásánál fogva a lerakódott cukortól tisztítja meg az ereket.
A titok a kompozícióban illetve az arányokban rejlik. A tea enyhítheti ill. megszüntetheti a cukorbetegség számos kellemetlen melléktünetét (végtagzsibbadás, testsúlynövekedés ill. csökkenés, neuropátia, stb.) és késlelteti a súlyos szövődmények, mint például a magas vérnyomás, érelmeszesedés, veseelégtelenség, keringési problémák kialakulását.

Adagolás

Ajánlott adagolás: a gyógyszer és a diéta melletti átlag cukorszint figyelembe vételével:

8 mmol/l-ig: minden másnap délben vagy este egy adag

12 mmol/l-ig: minden nap délben vagy este egy adag

12 mmol/l fölött: minden nap délben és este egy-egy adag

A tea elkészítése

Egy púpozott teáskanál (3 g) teafüvet étkezés előtt forrázzon le 2,5 dl forrásból levett vízzel – ez egy adag -, letakarva hagyja állni 45-50 percig, majd szűrje le.

Közvetlenül étkezés után ( 5 percen belül) egyszerre igya meg. A teát lehetőleg frissen készítse el, legfeljebb néhány órával étkezés előtt. Ízesíteni nem ajánlott!

Kávét vagy másfajta teát közvetlenül a tea fogyasztása előtt vagy után ne igyon!

Ne keverjen hozzá semmilyen más gyógynövényt vagy füvet!

Összetétel

Egy csapott evőkanál összetétele

Gyermekláncfűgyökér 0,90 g
Csalánlevél 0,78 g
Közönséges orbáncfű virágos hajtás 0,54 g
Feketeáfonya levél 0,45 g
Mezei katánggyökér 0,33 g

Figyelem!

Epeköves betegeknek, terhes és szoptató anyáknak, 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455