Dabur Gyógynövényes fogkrém szegfűszeggel 150 ml

Dabur Gyógynövényes fogkrém szegfűszeggel – fluormentes fogkrém, fertőtlenítő, antiszeptikus és összehúzó hatással. A fogkrém teljes körű szájhigiéniát biztosít és kiváló az érzékeny, vérzésre hajlamos fogíny és fogak ápolására.

 

Leírás

Dabur Gyógynövényes fogkrém szegfűszeggel

Kiszerelés: 150 ml

A Dabur Gyógynövényes fogkrém szegfűszeggel fluort nem tartalmaz, viszont a természetes anyagok és a 19 gyógynövény kivonata biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkő eltávolítását és a friss leheletet.
A fogkrém természetes kalciumot tartalmaz, amely a dús habképződés következtében jól tisztítja a fogakat, egészen a fogínyig.

A gyógynövény-kivonatok fertőtlenítő hatásúak, megfelelő fogkefe használattal pedig teljesen eltávolítható segítségükkel a fogkő. A fogkrém természetes alapanyagai kiválóan alkalmasak a különböző fogínybetegségek, pl. fogínygyulladás és -vérzés megelőzésére és kezelésére. A fluormentes fogkrémet kisgyermekek és fluorra érzékenyek is használhatják. A termék tartósítószert és mesterséges színező-, illetve ízesítő anyagokat nem tartalmaz.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455